Медојевић: Ђукановић више ником не треба, зато је као улог дао државу

Поделите:

Први обавјештајац АНБ међу „новинарима“ је открио карте. Мило Ђукановић се мијеша у унутрашње политичке борбе у САД и то на страни Сорошоида и глобалних фашиста, против Трампа. Идеја је повезати ГРУ и ЦИА-у, што говори о каквом лудилу се ради, написао је на својој фејсбук страници лидер Покрета за промјене и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић.

„У прицу о ‘државном удару’ пензионера из Србије предвођени агентом БИА.е Синђом, више нико озбиљан на Западу не вјерује. Дневно-политичка употреба те спрдње је окончана. Ни Британци на које се овај удбаш позива више то не помињу. Њемци нијесу никад ни говорили. Предсједник САД такође. Да се ради о лажним вијестима и лову на вјештице сада пишу и говоре највећи амерички медији. Ситуација се из коријена мијења. Али Драшко од АНБ-а то не види. Као ни његов шеф Роћен“, истиче Медојевић.

Рођен убјеђује Ђукановића да се прикључи рушењу Трампа

Лидер ПзП-а напомиње да је „Ђукановић изгледа заборавио шта су „црне операције” и ко је његов „пријатељ Мохамед Дахлан”.

„Роћен, доказани агент руских служби и носилац руских ордења које добијају само заслућни ‘службеници’ је одлучио да Ђукановића укључи у акцију сорошоида и глобалиста у покушај рушења предсједника САД Доналда Трампа.

Зашто Роћен тражи изручење америчког агента ЦИА-е, а зна да САД не изручује своје грађане? Роћен зна да је режим прихватио понижавајући споразум са САД, гдје Катнић и Пажин не могу ухапсити припадника војске и служби САД чак иако га затекне у вршењу кривичног дјела у Црној Гори“, истиче Медојевић и додаје:

„Роћен покушава да убиједи Ђукановића да је још увијек он важан играч међународног фактора и да треба да се укључи на страни противника Трампа.

Идеја је да траже изручење агента ЦИА, без икаквих доказа, знајући да ће то администрација Трампа да одбије и да се тако обезбиједи ‘муниција’ да га непријатељи Трампа из дубоке државе оптуже да је руски човјек“.

Ђукановић не треба ни Русима ни Америма

Додаје, да Роћена још нијесу обавијестили да „за ту смијешну и сулуду причу“ подршку имају само у једном сенатору, Мекејну, и у бившем директору ЦИА-е Бренану, као и Си-Ен-Ену „који су препознати као најомрзнутији представници старе администрације која је оснивала терористичке организације и изазивала ратне страхоте по свијету, оснивала кампове за мучење људи и довела свијет на ивицу глобалног рата“.

„По свим истразивањина Трамп ће глатко побједити било којег кандидата Демократа и оствариће убједљив тријимф на изборима за Конгрес.

Ђукановић изгледа не може да се помири са чињеницом да је његово вријеме прошло, употребна вриједност никаква и да је он по рјечнику ЦИА-е, ‘непожељни терет из прошлости’.

Нова администрација Трампа је донијела нову политику, па сам тим и ЦИА добија нову улогу. Старе ‘црне операције’ се прекидају. Старим ‘савезницима’ се бришу рису бројеви телефона и прекида комуникација. Нико их више у Вашингтону не познаје.

Ђукановић не треба више никоме. Ни Русима ни Америма. Зато је сад као улог за партију покера са САД и Русијом уложио и саму државу.

Ђукановић непогрешиво иде спопама несрећног краља Николе, чије су игре са великим силама завршиле нестанком државе Црне Горе. Изгледа да нисмо као народ ништа научили из 1918.

Кад буде свима јасно, биће касно“, закључио је Медојевић.

IN4S

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here