МЕДОЈЕВИЋ: Овде и даље влада УДБА; Мило жели сатанистичку „цркву“

Поделите:

Већ три деценије Мило Ђукановић на покраденим изборима влада Црном Гором. Сада је, после година конзумирања кокаина, ушао у фазу где мисли да Црна Гора почиње од њега. Зато мора да уништи нашу прошлост од Немањића до Петровића. Његова Црна Гора неће имати православље, већ му је намера да створи партијску “цркву”, у којој ће владати некакви сатанистички ритуали.

Ово ексклузивно за „Србин инфо“ и медијску кућу „Центар“, поручује Небојша Медојевић, један од лидера Демократског фронта и председик Покрета за промјене, наглашавајући да у Црној Гори влада иста политичка идеологија од 1945. године па до данас.

– Ми смо земља која до данас није осудила комунистичке злочине. А сетите се да су црногорски удбаши 1945. године од 200 свештеника у Црној Гори убили 183 са митрополитом Јоаникијем. Да би се боље разумела цела ситуација, треба имати у виду да УДБА и даље влада на простору бивше Југославије и да је она и даље једна балканска конфедерација организованог криминала – објашњава Медојевић.

Наш саговорник истиче да је Ђукановић од западних банкарских фашиста добио подршку да спроведе напад на СПЦ, као и да је Милов ментор, марксиста Радован Радоњић, јавно говорио да некаква нова црногорска црква и неће тражити томос од Васељенског патријарха. То ће бити партијска секта са сатанистичком суштином.

– Они свештеници који не буду прихватили да служе тој партијској цркви, режим ће протерати у Србију. Ако неће да иду, онда ће бити похапшени. Наравно, циљ режима је да заплени и користи имовину СПЦ, односно да је прекњижи на државу – упозорава лидер ДФ.

Медојевић истиче да је Демократски фронт преузео одговорност за организовање народне побуде против режима Мила Ђукановића. Замолио је представнике СПЦ да схвате да у Црној Гори нема правне државе и да су преговори са таквим људима немогући.

Наш саговорник је подсетио да је Ђукановић финансирао изборну кампању Хилари Клинтон, да је имао подршку сенатора Мекејна док је Црна Гора била пред вратима НАТО, али да му је сада црногорски диктатор изгубио употребну вредност.

– Имао је подршку управо тих банкарских фашиста из америчке дубоке државе. Ипак, последњих година смо сведоци да у Америци постоји још један центар моћи око председника Доналда Трампа. Зато су овогодишњи председнички избори у САД веома битни и важно је да Трамп избори још један мандат. Републиканске структуре у Америци су веома осетљиве на нападе на цркву и приватну имовину, а управо је Ђукановић ударио на те две ствари када је у питању СПЦ – истиче наш саговорник.

Медојевић је говорио и о Беби Поповићу и о томе како је преузео Ердоганове методе владавине, али о „сорошоидима“ из такозваног „Апела 88“, којима управља Беба Поповић, о кавачком клану (под контролом ДБ), шкаљарском клану, опасности да се нестабилност из Црне Горе прелије на цео регион…

Шта је још Медојевић у изузетно занимљивом интервјуу изјавио за наш канал, погледајте у видео прилогу.

Емисија је снимљена и монтирана у просторијама редакције „ИН4С”, (у Српској кући у Подгорици).

Редакције „Србин.инфо” и „Центар” се захваљује реколегама из „ИН4С” на њиховој несебичној и професионалној помоћи нашем новинару у реализацији овог интервјуа.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here