Медојевић: Сорошоидни медији шире културу издаје у Црној Гори

Поделите:

Према његовим ријечима, служење туђим интересима, на штету интереса свог народа и државе, је велеиздаја

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић оцијенио је писање „Вијести“ о томе да опозиција националним темама покушава у други план да стави ствари од виталног значаја за Црну Гору, као „школски примјер како Сорошоидни медији шире културу издаје“.

Шире културу полтронства, подаништва, служења туђим интересима и разарају основне вриједности сваког цивилизованог друштва“, написао је Медојевић на свом Фејсбук налогу.

Додаје, да се данас читави свијет суочава са дилемом- служити глобалним банкарскимм фашистима или својим грађанима?

Патриоте бране виталне интересе својих грађана и држава. Глобалисти траже марионетске Владе које ће им распродати националне ресурсе и послушно служити њиховим интересима. Глобални банкарски фашисти стоје иза свих глобалних катастрофа (ратова, тероризма, миграната, сиромаштва, корупције, ММФ, рецесија и финаисјких криза), написао је Медојевић.

Према његовим ријечима, служење туђим интересима, на штету интереса свог народа и државе, је велеиздаја.

„И то раде сорошоидишсиром свијета. А посебно у Црној Гори. Вијести и Дан су медијски, интересни и политички центри ове велеиздаје. Зато су власници ових медија и богато награђени од глобалиста и постали су милионери“, сматра Медојевић.

Патриоте се, додаје он, данас боре за сувереност својих држава и грађана и права на свој начин живота, културу и идентитет.

„Патриотизам, сувереност, национално и државно достојанство су опет у моди“, закључио је Медојевић.

IN4S

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here