Медојевић: Зашто је Митрополија у Црној Гори против да ја уђем у Владу и спроведем реформе и отворим досијее службе и објавим имена шпијуна?

Поделите:

Предсјесник покрета за промјене и један од лидера Демокртаског фронта Небојша Медојевић оцијенио је данас да Срби у Црној Гори више воле своје непријатеље. А и пита се зашто се Српска православна црква противи његовом уласку у владу.

“Ђе се повезах са вама Србима и опет изгубих. Умјесто да сам био ваш непријатељ и диловао са власницима Вијести. Сад би ме и више цијенили и био бих пожељан у Влади. Овако…. ништа. Срби у Црној Гори више цијене своје непријатеље, него браћу Црногорце који су били уз њих кад им је било најтеже”, написао је Медојевић на Фацебооку.

Према његовим ријечима опет се понавља зла коб Српства.

“Све што у рату добијете на бајонет и са крвљу, у миру изгубите, кроз преговоре. Ово се не односи на ншу браћу Србе из ДФ. Ми смо наше братство исковали у борби. Не могу никако да схватим да су за Цркву важнији власници Вијести од мене. Зашто је Црква против да ја уђем у Владу и спроведем реформе и отворим досијее службе и објавим имена шпијуна? Зашто су против власници Вијести, знам”, тврди Медојевић.

Али, пише Медојевић даље, изгледа да кандидате за Владу договарају породица Ђукановић и породица Перовић – уз благослов Цркве.

“Ја сам Црногорац, нијесам потурица. Нијесам антисрбин. Црна Гора је држава. У њој живе и Црногорци. Сва права свима. Ја поштујем Србе у Црној Гор, борио сам се раме уз раме са њима. Поштујте и ви Црногорце. Али ја вас и даље волим. И ви сте наша браћа”, закључио је Медојевић.

m.cdm.me

Поделите:

2 Коментари

 1. Само Бог зна шта се у ствари испод жита одиграва у Црној Гори. А није ми јасан ни Медојевић што прави овакву изричиту дистинкцију између Срба и црногораца… Па ваљда смо сви Срби?! Него, нешто гадно смрди на антисрпство у врху Митрополије, већ дуго, дуго… Да се сада тамо не скрива Дубока Милова држава..?!

 2. Medo,ako otvoris Arhive,moglo bi mnooogo sto sta ispadnuti:
  Kako je Djedo dosao na tron za zivog vladike Dajkovica,kako je to
  dobio pasos od UDBE a nije sluzio vojsku,kako je trkno prvo u Rim
  da zavrsi studije,kako je doveo na vlast Don Dzukana i stavio Ga na fresku,
  kako je rusio zajednicu SRGC, pa se onda saltomrtaliso i postao antiTito i antiMilo,
  pa plasio narod da iza svakog coska viri Teeto,a naoruzane brodove Alijanse u Baru,
  naziva Brozomorom,pa zasto bijase Pukovnik….
  Svasta bi o svetom Djedu moglo da se nadje,Medo…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here