Месић: “Многи политичари користе услуге елитне проституције”

Поделите:

Бивши председник Хрватске, Стјепан Месић, у интервјуу за Дневник.хр изјавио је да му није непознато да неки политичари користе услуге елитне проституције.

“Чуо сам, не само код нас него и у иностранству, да се догађају такви случајеви, да се откривају и пенализују”, рекао је Месић.

Бивши председник Хрватске осврнуо се и на тренутну ситуацију, говорећи о аферама СМС, Агрокор, као и о тренутној Влади, а за председницу Хрватске Kолинду Грабар Kитаровић је имао занимљив коментар.

Влади Хрватске је дао оцену довољан – два, и додао је да ни претходна, а ни тренутна Влада нису урадиле ништа по питању активирања производње већ да се ставила сасвим погрешна оријентација на трговину и туризам.

За хрватску председницу изјавио је да људи воле естраду, и да је председница кренула тим путем, али да то не би требало да буде њен посао.

“Памтиће се доста њено навијање за хрватску репрезентацију јер је било неуобичајено. Сви ми у свету причају да су запазили нашу председницу са свим оним грљењима и љубљењима. То је доста интересантно, али то није посао председнице”, додао је Месић.

Бивши председник осврнуо се и на актуелну ситуацију у земљи, конкретно на одлазак младих из Хрватске.

“Нисам баш сасвим задовољан оним што имамо у Хрватској, пре свега бег из Хрватске. Пре се говорило да људи беже од комунизма, не знам од чега сада беже”, каже Месић.

Што се тиче Агрокора и његовог бившег власника Ивице Тодорића, Месић има врло јасно гледиште.

“У стварању Агрокора сигурно није учествовао само Ивица Тодорић, као што ни у приватизацији 167 предузећа која је претворио или купио предузетник Мирослав Kутле није могао само Kутле учествовати. Увек у великим комбинацијама учествује више људи или више институција”, рекао је.

Дневник.хр

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here