Migranti izboli devojku noževima od 30 cm, pala dok je bežala na štiklama! Momak dotrčao da je spasi pa i on stradao!

Podelite:

Britanska policija objavila je video snimke neposredno pre terorističkog napada na London Bridge u kome je ubijeno 7 osoba.

Sara Zelenak stara 21 pošla je da se sastane sa prijateljicom u Londonu, kada je postala žrtva svirepog terorističkog napada u kome je stradalo 7 osoba, a počinili su ga migranti koji zastupaju džihadističku ideju supremacije muslimana nad ne-muslimanima.

Zelenak je u Britaniju došla iz Australije jer je tamo našla posao, nakon što je ušla u lokalni kafić London Grind kod mesta London Bridge čula je udar kombija koji su napadači iznajmili, jer je kombi išao po pešačkim stepenicama to svoje zacrtane mete.

Australijka je nosila visoke štikle i izgleda da je izgubila ravnotežu dok je bežala na stepenicama, kao kada je pala na pločnik.

Devojci je u pomoć pokušao da priskoči Džejm Mek-Mulan star 32 godine, ali njegov pokušaj da joj spasi život je osuđen na propast jer je kombi kojim je upravljao migrant već bio previše blizu.

Prolaznik Erik Siguenca, snimio je zastrašujuće scene ljudi koji vrište i beže od džihadista dok je par bio izboden sa noževima od 30 centimetara.

Podelite:

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here