Мигранти силовали девојчицу 3 дана и све снимали, тукли је док није повраћала од удараца!

Поделите:

Две немачке девојчице из Берлина, старости 14 и 16 година, пријавиле су силовање од шест мушкараца. Мохамед С. и његов пријатељ Ваел И. оптужени су за групно силовање. Током бруталног акта насиља направљене су 22 фотографије и видео снимци, извештава њемачки Билд. Kако наводи тужилац једна од девојчица је толико пребијана да је због јачине удараца и алкохола који је конзумирала почела да поврћа.

Две младе девојке су злостављала шесторица мушкараца који су из берлинског мигрантског предграђа Неуколн. Мохамед С. (17) се бранио изјавом да је девојчицу од 14 година упознао 2015. године пристала на спорни сексуални однос и фотографисање истог.

Тужилац негира наводе мигранта и каже да је девојчица прво силована, а онда јој је прећено да ће се снимци објавити на интернету уколико не настави да има сексуалне односе са оптуженима.

Друга тинејџерка пријавила је идентичан случај у истом предграђу Берлина, жртва од 16 година је била под дејством алкохола и није могла да се брани, а како каже тужилац док ју је силоватељ тукао она је дозивала помоћ и поврћала. Девојчица је против своје воље била затворена у стану оптуженог 3 дана и силована док је полиција није пронашла.

Ниједан од оптужених није у притвору. Само један од нападача ја класификован као одрасла особа Ваел И. стар 26 година. Он о четрнаестогодишњој жртви каже “Била је срећна што имамо однос и није било притисака”.

Мигрантима се суди за дела тешке принуде, силовања, прављнења и дистребуције малолетничког порнографског саџаја и лишавање слободе. Процес ће се наставити 22. марта, одлука се очекује 29 маја.

 

 

Дневна Газета

Поделите:

1 коментар

  1. Дијагноза је проста-полуљуди или по англичански семити идентификују беле гојске немачке девојчице шиксе, које ништа не слуте јер су гојске-наивне и будаласте, и лов почиње. За сада нико од полуљуди није за ово платио главом, а и неће јер су семити, штити их чифутија, која је и у немачкој полицији, и на власти и по судовима и адвокати су. Пака- учите ИДДИШ.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here