Мигранти упали у цркву Александра Невског у Београду у току литургије

Поделите:

Двојица мигранта упала су јутрос у цркву Светог Александра Невског на Дорћолу у Београду и покрали људе који су присуствовали литургији.

На мети ових лопова нашла су се два верника, а присутни грађани успели су да савладају једног нападача, док је други успио да побегне.

Ову информацију потврдио и отац Вајо Јовић, старешина храма Светог Александра Невског у Београду, који је навео да је о целом случају обавештена и полиција.

– Да, тачно је. Двојица су била, упали су у цркву током литургије која је била у току и отели су две ташнице, три мобилна телефона. Они се се по уласку у храм распоредили на две стране, људи су, када су видели шта се дешава, успели да једног од њих ухвате и одузели су му мобилне телефоне и новац који је украо. Други је успео да побегне, он је однио две ташнице, у једној је било 3.500 динара, док је у другој било 18.000, односно цела пензија једне жене – рекао је отац Вајо.

Како је навео, одмах су позвали полицију.

– Тог младића смо предали полицији, док је други успио да побегне. Тај један кога смо ухватили, покушао је да у једном тренутку узме телефон наводно, а у ствари је имао нешто, да ли клешта или нож, не знам. Али, срећа, па је ухваћен на вријеме и није стигао. Ово је једна дрскост, зар да људима ништа није свето попут литургије, страшно – рекао је старешина.

Поделите:

3 Коментари

 1. И ? ШТА САД КУКУМАВЧИТЕ И БУНИТЕ СЕ? ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ИЗАБРАЛИ И СТАЛНО БИРАТЕ ПРЕДСЈЕДНИКА, ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА , ДА УПРАВЉА ДУШАНОВОМ СРБИЈОМ ? ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ИЗАБРАЛИ ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ, ОФИЦИЈЕЛНОГ ПЕДЕРА ? ОНИ ВАМ ПРИЧАЈУ НЕБУЛОЗЕ О МИГРАНТИМА, А УСТВАРИ СУ ВАМ ДОВЕЛИ АКТИВНЕ ИСЛАМСКЕ РАТНИКЕ , ТАЛИБАНЕ, КОЈИ СУ НА ЗАДАТКУ ИЛАМИЗОВАЊА ХРИШЋАНСКЕ ЕВРОПЕ! ТО СУ СИТНИЦЕ ШТО ВАМ СЕ САДА ДЕШАВАЈУ! ШТА ЋЕТЕ РЕЋИ КАД ВАМ СЕ ЈЕДНОГА ДАНА НА КУБЕТИМА СВЕТОГ АЛЕКСАНДРА НЕВСКОГ ПОЈАВЕ МИНАРЕТИ (КАО НА АЈА СОФИЈИ) А СА МИНАРЕТА ПОЧНУ ДА ЗАВИЈАЈУ МУЈЕЗИНИ ДА СЕ ЧУЈЕ ПРЕРКО САВЕ И ДУНАВА ???
  ВИ ЋЕТЕ МОЋИ ДА СЕ МОЛИТЕ, САМО АКО СЕ НАГУЗИТЕ ! НАГУЗИЋЕ ВАС ВУЧИЋ И БРНАБИЋКА СИГУРНО!

 2. Naguzio te sveti Haralampije kandilom po nosu Lajoviću.
  Šta političari imaju sa neodgovornim ponašanjem dve secikese??
  Nisu ih oni naterali da kradu i džepare.
  To što su ih pustili da prođu kroz Srbiju nije nikakva odgovornost jer valda bi i tebe pustili u Iranu i Pakistanu da prođeš kud želiš??
  Kad oni zabrane našim građanima da prolaze kroz njihove zemlje lako je zatvoriti Srbiju i zabetonirati u bunker da niko živ ne prolazi.
  Nisam neki obožavalac aktuelne politike ali međunarodno pravo važi za sve zemlje sveta nismo valda Severna Koreja?
  Ne može se zbog dve budale menjati pravilo slobodnog protoka ljudi.
  To je opšte pravilo koje svi poštuju ne zbog drugih već zbog sebe a lopova je uvek bilo i biće, prema takvima policija svakako nema milosti i ubeđen sam da će i drugog saučesnika uhapsiti možda i brže nego što mislimo.
  Nema u Beogradu milion migranata možda 1000 ili 2000 a možda i mnogo manje i nikud ne idu jer su zbog korone pooštrene granične kontrole.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here