Милион Срба чека да им извршитељ закуца на врата

Поделите:

Миладин Ковачевић је директор Републичког завода за статистику и један од пет чланова Кабинета гувернера НБС-а… нажалост, наравно. Добро је знати да се сваки систем одржава управо на људима који су увек у паради, без обзира на то ко је на власти, ради чега је Извршна власт, у свакој држави, па и код нас, била тога свесна или не, увек у канџама таквог система (који јој наравно служи, али само и искључиво у интересу крупног капитала). Стварна власт су увек људи који беспоговорно, уз одсуство сваке етике, бране систем који само њих храни, док истовремено производи хиљаде гладних и обесправљених. Имајте то увек у виду. Само промена власти, без стварне промене начина избора представника, управљања и доношења одлука, а посебно циљева који се желе у једном друштву постићи је узалудно трошење друштвене енегрије“ – коментарисала је Јелена Павловић.

У ЕМИСИЈИ „ПОСЛЕ РУЧКА“: Милион грађана Србије је „на списку“ извршитеља! Да ли порески дуг застарева? Шта кад нам извршитељ закуца на врата?

​Гости:
Јелица Васић – Корисница кредита
Миладин Ковачевић – Економиста
Јелена Павловић – Адвокат ЦХФ Србије (Удружење за заштиту корисника банкарских услуга)
Иван Мијатов – Адвокат

Извор: TV Happy

Поделите:

1 коментар

  1. ne mogu da shvatim likove kojim je dupe zinulo za novac……
    ako hoće novac to ne pada sa neba……što ga traže od likova koje je baš briga za njihov ekonomski status?????????????????????
    dakle ako si beda i totalni outsuder šta kog vraga išteš kod bankara????????????????
    od njih samo sudskog izvršitelja možeš dobiti i popis imovine…..
    dakle radi i zaradi .ebeni novac ako možeš a ako ne možeš popni se na prvu slobodnu banderu i prekrati sebi muke

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here