МИЛОВ БОKСЕР ПРОСУО НАЈТЕЖЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН СРБА: Литије су ХИБРИД ИСЛАМСKЕ РЕВОЛУЦИЈЕ И KЈУ KЛУKС KЛАНА!

Поделите:

Дукљанин Милорад Поповић, књижевник и бивши боксер, добитник Његошеве награде за роман “Човјек без лица” поново је осуо паљбу по Српској православној цркви у њеним светињама. Он је гостујући у емисији “Један на један” хрватске телевизије казао је да су литије у којима учешће узима преко 200.000 грађана “хибрид Исламске револуције и Kју-клус-клана”! За православно светилиште Острог рекао је да “личи на бувљак” и да је комерцијализован у најпримитивнијем смислу.

– Да није НАТО чланица, већ би ушли неки пси рата, неки четници из БиХ или Србије. Можда би већ створиле неке аутономне области као што смо гледали деведесетих година, рекао је Поповић, називајући митрополита црногорско-приморског Амфилохија “беспризорним човеком, који је стицајем чудних околности постао свештеник”!

Пре две и по године шира црногорска јавност била је шокирана сазнањем да је Поповић лауреат Његошеве награде. и данас се прича да је пресудило то што је био у “пословним везама” са појединим члановима жирија. Награду је примио из руку тадашњег председника Црне Горе Филипа Вујановића у Владином дому на Цетињу.

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here