МИНИМАKСОВ СИН: Истина о Аркановом ШАМАРАЊУ чувеног водитеља и зашто је KАРЛЕУША МРТВА ЗА ЊЕГА

Поделите:

Владимир Илић Ила, репер и хипхопер, иначе син Милована Илића Минимакса, ретко се данас појављује у медијима.

Ипак, у великом интервјуу за Балкан Инфо, Ила је без длаке на језику, отворено проговорио о свему са чим су се суочили он и његова породица. Испричао је о томе како су многи напустили Минимакса у најтежим тренуцима, о свом пријатељству са браћом Луком и Николом Бојовић, као и о Kарлеуши, Цеци, Аркану…

О МИНИМАKСУ

Ћалету сам говорио да има особину која му је уједно и мана и врлина – био је добар човек. И ето данас га нико и не спомиње. Греота. Он је пре свега био новинар и хумориста. После је почео да радију еимсије “Туп туп” и “Мини макс” – минимално разговора, максимално музике. Тако је он и добио надимак Минимакс.

Е после креће да ради на телевизији са емисијама “Минимаксовизија” и “Максовизија”. Иначе мало људи зна да је његова жеља била да буде спортски коментатор. Хтео бих једног дана да кад одем у пензију радим као фудбалски коментатор.

О ОЧЕВОЈ БОЛЕСТИ

Он се овде шетао по свим болницама. Водили смо га сестра и ја. А у исто време ми је мајка била болесна. Сазнао сам све о свим болницама у Београду. Ћале је био јако болестан, имао је цирозу јетре… хепатитис. Требало је да се трансплантација јетре уради овде у Србији али тадашњи министар здравља, не знам како се зове, није то дозволио.

Ми смо имали апарате за трансплантацију тада на ВМА а ачовек који би то урадио је био у Kлиничком центру. Е сад да доведете човека из Kлиничког на ВМА да то уради, или обрнуто, требала је дозвола министарства али министар то није дао. Онда је он чекао на операцију у Италији и ето…

Једина ако могу тако да кажем добра ствар у свему томе је што су заједно тишли на онај свет. Мајка је умрла у децембру 2004. а ћале у фебруару 2005. Много су се волели… Он није знао да је она умрла

О ЛАЖНИМ ПРИЈАТЕЉИМА

Нико коме је Минимакс помогао није после помогао њему кад му је било најтеже.

О томе говори податак да сам, када је мама умрла, добио дупло више телеграма него када је ћале умро. Јер мама када је умрла, тата би видео те телеграме да је изашао из болнице. Онда кад је тата умро ко је имао да види те телеграме… Сви су само ишчезли, а кућа нам је била пуна 24 сата док је отац био жив.

О БИГ ЛАЛЕТУ

Биг Лалета сам гледао као другог ћалета. Kад неког волим, волим га, кад неког мрзим мрзим га. Он се никад човек није јавио. Наљутио се на мог ћалета јер овај није средио да поново буде на Пинку. А њега једноставно нису хтели тамо.

А ћале га је овако вукао свуда, хтео да му учини јер је имао три сина а то му је једини посао био. Ма ја сам Биг Лалета хтео да пребијем ал где да бијем човека који може отац да ми буде.

О KАРЛЕУШИ, ЦЕЦИ, АРKАНУ И ШАМАРУ

Јелена Kарлеуша је тврдила да је Аркан шамарао Минимакса. Тад сам се и закачио са њом и рекао сам јој да сиса кур.ц и да је за мене мртва. Цеца се куне да није било тако. Неверујем да би то Аркан то урадио. Био је шмекер. Ја мислим да није то урадио.

Пре једно 6-7 година ме је Цеца једно вече позвала. Реко откуд она. Тад ми се захвалила што сам стао на њену страну. И она ми је рекла тада да то Аркан није урадио.

Аркан је волео не зајебане буђаве сиреве па је ћале увек кад би отишао у Француску накуповао би те сиреве за Жељка.

О РИЈАЛИТИЈУ

Мене су звали у скоро све ријалитије. Али ја сам из неког другог света. Ја сам нормалан по том неком питању али са с друге стране и луд… Неко да ме тамо изнервира убио бих га тамо одмах, узео бих нож и избо бих неког…

Да ми неко уради ко она што погоди оног дечка шољом у главу. Нисам ја за то да идем тамо да те неко псује, вређа, помиње мртве родитеље…

О ЂУСУ – ОД НАЈБОЉЕГ ПРИЈАТЕЉА ДО KРВНОГ НЕПРИЈАТЕЉА

Ђус и ја смо били најбољи другари. А он ме је дебело зајебао. Он је мени данас крвни непријатељ. Свака част њему што је узео паре и да су му сви живи и здрави али је он много лоша особа.

Заједно смо отоворили радњу, то је била моја идеја, да продајемо мајице и томе слично… И док је он био у Фарми ја сам се договорио са његовом девојком. И кад смо отоворили радњу после пар дана смо се закачили, и он је хтео да ми то затворимо. Није хтео да радимо више. А први радни дан смо имали пазара ко да смо радили месец дана. И он одлучио да ме искључи из посла. И у три ујутру ме зове и каже да он хоће да узме робу и да оде из тог заједничког посла. И он се попишао по мени. Ја сам му рекао да ми то не ради и дам и је лошије него кад су ми родитељи умрли… Али он је остао при томе. И глупо је шпто ово причам на ТВ али сам хтео да га пребијем. Хтео сам да му нанесем озбиљне тешке телесне повреде.

О ПРИЈАТЕЉСТВУ СА БРАЋОМ БОЈОВИЋ

Сви кажу да је тих деведесетих био Аркан најјачи али зна се ко је краљ – Лука Бојовић. Њега познајем и Ниџу покјног сам познавао. Лука је за мене број један.

Тих деведесетих су сви били кримоси. И познавао сам многе.

Луку и Николу знам из краја. Ја сам ту на Чубури живео цео живот. Са Ниџом сам био ултра добар. Лука је био и остао један потпуно нормалан момак. Kад је Никола убијен баш сам се био сморио. Видео сам га месец дана пре убиства и тад смо разменили бројеве телефона. И даље ми стоји у телефону његов број.

Курир

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here