Мирковић, др Јована и екипа спремају ХАОС испред ПИНКА!

Поделите:

Политичар Саша Мирковић са својим покретом  и још 20-ак организација спремају се да 6. октобра направе ХАОС испред зграде ТВ ПИНК.

 

Чувари Србије су заједница 15 независних покрета. Др Јована Стојковић председница Покрета „Живим за Србију“ и лидер коалиције „Чувари Србије 1244“ пријавила је јуче полицији у Београду да њу и њену породицу непозната лица прате аутомобилима. У питању су, према ономе што се чује на снимку, аутомобили „Ауди а3“ и „Голф 4“.

Претходних дана је полиција ухапсила Драгана Видаковића Мркија, лидера покрета Герила Србије и члана председништва коалиције Чувари Србије, наводно због коментара на Твитеру који „угрожава безбедност председника Србије Александра Вучића“ а заправо да би спречила његово појављивање на протестном скупу коалиције Чувари Србије 6. Октобра испред зграде телевизије Пинк.

Мирковић и његова екипа свакодневно агитују на друштвеним мрежама и придобијају све више присталица. Процењује се да ће неколико десетина хиљада људи 6. октобра пред зградом Пинка поновити нешто слично што су покушали малобројни припадници покрета Двери.

Мирковић је данас на свом Твитер налогу објавио да му је Жељко Митровић понудио новац да одустане од протеста испред зграде ПИНК.

На скупу 6. октобра, током протеста, пред зградом ТВ ПИНК ће, између осталих, говорити и отац погинуле Андрее Бојанић.

 

http://patriot.rs

 

 

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here