Мирковић поднео оставку: Јованин потез је неразуман и повлачи консеквенце!

Поделите:

Председник покрета Цела Србија, Саша Мирковић, поднео је оставку на место потпредседника коалиције покрета Чувари Србије 1244 због, како каже, неразумног потеза отказивања протеста др Јоване Стојковић.

У Фејсбук објави, Мирковић каже, да и сам сноси одговорност за Јованине погрешне потезе, те даје оставку на место потпредседника покрета. Мирковић појашњава да покрет Цела Србија неће напуштати савез Чувари Србије.

 – Жао ми је што је Јована тако неразуман потез урадила, а имала је шансу да буде лидер. Овако је остао само један горак укус у устима. Малограђански приступ издаје, продаје, бољег радног места или чега већ, је победио у њеном блиском окружењу и то је довело до овога што је урадила! Све остале приче и спиновања део су кореографије која прати људе без карактера. – навео је Мирковић у саопштењу.

Мирковић наглашава да никада неће прихватити да се одлучивање и судбина много људи везује за једног човека или мању групу људи.

 – Нисам учествовао у Јованиној одлуци, јер ме је обавестила врло касно, након што је све урадила, али без обзира на то крив сам јер сам јој веровао.- објашњава Мирковић.

Мирковић додаје да не може учествовати у очигледној превари људи, те додаје да није истина да је Дејан Здравковић из Целе Србије пријавио протестни скуп, како се наводи у Јованином саопштењу.

 – Дејан то НИKАДА није учинио и то је још једна у мору лажи које су неки појединци и рекао бих маргиналци изрекли.- објашњава Мирковић.

Мирковић сматра да ће Чувари Србије опстати и бити релевантан политички фактор у предстојећој политичкој борби.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here