Мирољуб Петровић можда улази у трку за градоначелника Београда, а ево испред које странке

Поделите:

Да ли је на помолу нови преокрет!
Да ли ће доћи до преокрета па ће Војислав Шешељ и Српска радикална странка уместо, како се до сада шушкало, Александра Шешеља за градоначелника Београда кандидовати чувеног “под мач бато” Мирољуба Петровића одлучиће централа радикала, након добијених резултата истраживања јавног мњења, сазнаје “Ало!”.

Српска радикална странка тражила је да се у истраживањима јавног мњења за Београд измери популарност Мирољуба Петровића псеудонаучника који је прави хит на друштвеним мрежама и ужива велику популарност међу млађим људима, објавио је “Недељник” који наводи да је то својеврсни одговор радикала на феномен Бели, као и да је од раније позната блискост Шешеља и Петровића.

На ове наводе и питање да ли је све ово тачно лидер радикла Војислав Шешељ, за “Ало!“ одговорио је у свом препознатљивом стилу:
– А ја сам чуо, да ће Петровић бити Вучићев кандидат за Београд – било је све што нам је рекао шеф радикала.

С друге стране, највеће изненађење председничких избора у Србији Лука Максимовић познатији као Бели Прелетачевић за наш лист каже да га уопште не би изненадило да Шешељ одлучи да управо Петровић буде кандидат СРС за првог човека престонице.
С обзиром шта се све догађа и каква нам је ситуација у земљи, не би ме чудило да Мирољуб буде кандидат. Шешељ је извукао поуку из претходних избора, видео је да нема никакве шансе, да је историја, да мора да нађе неког новог. А за то му је Мирољуб идеалан, зато што је јако медијски пропраћен и познат, и није му то лоша фора стварно – каже Максимовић за “Ало!“.

Мирољуб Петровић јуче није одговарао на наше позиве.
Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here