Мирољуб “под мач бато” се вратио у политику!

Поделите:

Пред 120 окупљених Kрушевљана формиран је одбор Српске деснице. За председника одбора једногласно је изабран Дејан Ђокић.
Пре формалног дела оснивачке скупштине, присутне је поздравио проф др Мирољуб Петровић, који је истакао значај Српске деснице као патриотске снаге која својим радом и залагањем показује да ће ускоро бити најјача опозициона снага која ће изборити да буде пуноправни партнер у власти.
Изабрани председник крушевачког одбора рекао је да као припадник ветеранске популације препознао у Српској десници опцију која се од самог почетка свог деловања залагала за права бораца и ветерана.

„Српска десница у свом програму истиче да се залаже за традиционализам, саборност, родољубље, као и за евроазијске интеграције. Посебно бих истакао да се Српска десница изричито супроставља уласку у Европску унију као и у НАТО пакт, који нас је злочиначки бомбардовао 1999. године и против којих смо ратовали, а многи наши ратни пријатељи страдали.“
Потпредседник Дамир Шимпрага је позвао да се идеја Српске деснице шири у свакој кући, сваком селу, сваком граду. „Српска десница и њен лидер Миша Вацић, заједно са вама и нама, креће у одбрану Србије од домаћих издајника и страних непријатеља. Српска десница мора бити зид у одбрани отаџбине.“, истакао је Шимпрага.
„Председник Српске деснице Миша Вацић је један од ретких младих лидера који се искрено бори за повратак српској традицији. Kод Мише нема лажног залагања за бољу Србију зарад личних или партијских интереса. Рад Српске деснице јесте наставак наше борбе политичким средствима за очување српских националних интереса.“ рекао је Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност СД и некадашњи шеф обезбеђења генерала Ратка Младића, поздрављајући јуначку ветеранску популацију Kрушевца.

„Град Kрушевац има четри ветеранска удружење, и управо сва четри удружења су од данас званично део Српске деснице.“, рекао је Миша Вацић, не кријући своје задовољство. „Ово је петнаести град у коме смо основали одбор Српске деснице. Слога и јединство српских патриота је једини пут којем стремимо. Искуство старих ветерана рата одбране српства и енергија бунтовне српске младости са улицних протеста и демонстрација, уз мудрост српске интелигенције која је стала уз десницу је формула победе за српске националне интересе. Што је већи притисак непријатеља на нас – биће нас више, и ширићемо наш утицај у свим градовима у Србији.

Поделите:

3 Коментари

 1. Za njih glasaju popovi,farmaceutska maffia i udruženje privatni grobara Orlovača..
  Što znači da ozbiljno mogu poremetiti Ultrase u mesnoj zajednici Rakovica ali pod uslovom da mortalitet srba višestruko nadmaši natalitet i prodaja mrtvački kovčega naglo pokrene njihovu privrednu delatnost.

 2. Мирољуб…. љубитељ Исраиља.
  Мирољуб није име које означава оног ко не воли рат, него ко воли “миро”… у православљу то је термин моропомазание. Али, миропомазание се среће и у јудаизму. А оно “љуб” то је словенизирано посрбљено јотовано од “луб”, или “лубав”… изражавати/испољавати/распалити осећаје/инстинкте
  לוּבָּה [-, מְלוּבֶּה, יְלוּבֶּה]
  луба [-, мелубе, елубе]
  был раздут (огонь, инстинкты)

 3. Ko je Aleksandar,a ko Miroljub.Jedan sticenik Kovinske a drugi Pristinske bolnice za umno bolesne.Nedao Bog da ih ruzim.Bolest ko bolest,moze svakome da se desi,ali sta je tu je,neka se lece lekovima a ne nesrecom naroda Srpskoga i sviju ostalih koji zive u zemlji Srbiji.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here