МИРОЉУБ ПОРУЧИО НОВАКУ: Дођи у „Клинику под шљивом“ (Видео)

Поделите:

Др Мирољуб Петровић позвао је Новака Ђоковића да дође у његову „Клинику под шљивом“, да му излече повреду руке, и после једног или два третмана да „опет лема оне пацере“.

– Новак је предао меч на Вимблдону због повреде руке коју вуче годину и по дана. Какви су то лекари који не могу да годину и по дана излече руку? – записао је Петровић.

Он наводи да је глупо плаћати баснословно скупе лекаре, кад се у Клиници за природну медицину која се зове „Под шљивом“ постоје лекови сваку болест.

– Не требају вам никакви клинички центри, магнетне резонанце, скенери, операционе сале, све се ради у природи. Овде имате природну апотеку на сваком кораку. Ту иамте црвену детелину за чишћење крви, шарени чкаљ за јетру, друге биљке за цреваи друге органе, бели лук, најбољи антибиотик… – набраја Петровић.

Он каже да је Златан Ибраминовић направио велику грешку кад није послушао позив да дође у Клинику под шљивом.

– Изабрао је неког Американца, квазилекара Фреди Фуа, који је „излечио“ 6.000 људи, искассапио, све инвалиди. Нажалост, и Златан Ибрахимовић је сада постао инвалид, њему су уградили вештачки лигамент, који је крут, који није флексибилан и сада Златан не може да хода на то колено у пуној снази него мора оптерећење да се преноси на друго колено, па ће и оно да страда, па ће да га оперише. Сви они који су имали такву повреду колена, знају да су морали да опериу и друго колено, да су инвалиди кад иду код Фреди Фуа и таквих квазилекара – упозорио је Петровић.

Он је зато позвао Новака Ђоковића да не дозволи да га задеси судбина Злата Ибраховића.

– Имамо најбољи медицински тим на свету. Знамо како се решавају такви проблеми, покидани, укрштени лигаменти, дискус хернија, покидана Ахлова тетива, да не причамо о дијабетесу то се решава као прехлада. У нашем тиму је најбољи светски ортопед др Милисав Николић. Позивам НОвака да му средим термин код доктроа Николића и његов проблем може да се реши са једном или две терапије и да опет буде у топ форми, па да пет лема оне пацере по тениским турнирима – поручио је Петровић.

Он је рекао да и председник Русије Владимир Путин има проблеме са кичмом, што му се види из хода, као и председник Републике Српске Милорад Додик.

– Пошто се Путин и Додик друже могу заједно да дођу овде да их испегламо – истакао је он, закључивши да „Срби имају најбољи медицински тим на свету“.

https://www.youtube.com/watch?v=tzPu3dC0y2o

Правда

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here