Миша Вацић: Амерички плаћеници Санда и Бошко нападају српску десницу

Поделите:

Амерички плаћеници Санда Рашковић и Бошко Обрадовић напали су Сабор Српске деснице да је Вучићева десница и то преко америчког медија „Данас“. Зар је чудно да су баш изабрали амерички медиј?

Санда Рашковић Ивић, позната по томе да није хтела да напусти радно место у амбасади у Риму када је проглашена независност Косова и Метохије, доведена је у ДСС да буде нови председник те партије. Београдска чаршија зна да ју је ту довео један провучићевски новинар са којим је дуго била у контакту. Тако 2014. године на војној паради у част доласка руског председника Владимира Путина, Санда Рашковић се налази на ВИП трибинама иза Путина. Тако нешто могао јој је обезбедити само неко из СНС, а београдска чаршија шушка да је то био садашњи шеф БИА, Братислав Гашић. Санда је била у добрим односима са њим док је мислила да ће преко СНС добити неку позицију за себе и своју породицу. Међутим, нешто је пукло, а да је пукло између Санде и СНС власти показује и то да је Санда од београдских власти тражила запослење за своју ћерку у граду Београду. Ни то јој није успело, јер је била одбијена, али крајем 2014. године у ДСС стиже мејл америчке амбасаде на који се Санда радо одазива и тада почиње њена америчка прича. На први састанак отишла је самостално, а на једном од састанака на којима је била у америчкој амбасади једном приликом је била и на ручку са америчким амбасадором и перјаницама америчких НВО у Србији Сташом Зајовић, Наташом Кандић, Борком Павићевић и другима.

У медијима се врло брзо открило да је Санда редовно посећивала америчку амбасаду крајем 2014. и 2015. године. Зато што власт Српске напредне странке није хтела да јој запосли породицу, Санда Рашковић радо постаје амерички играч који се бори против власти од које је пре тога тражила разне бенефиције. Колико је Санда штеточина по српски народ говори и то што је рекла да се у Сребреници десио геноцид, а да је Олуја била легитимна акција. И то је изјавила јер јој породица живи у Загребу. Да је Санда склона мењању политичке оријентације говоре и индиције да је као шеф Секретаријата за избеглице у време обнове манастира Хиландар, од обнове узела себи око 600 000 динара. Те индиције никада нису истражене, а круже београдском чаршијом.

Бошко Обрадовић је исто скоро постао амерички човек и то из сличних разлога. Покушавао је да се додвори СНС-у да буде лојална коалиција, али је био одбијен. Не само што су Двери некада ишле на састанак са Вучићем,  већ је Бошко Обрадовић главном уреднику Информера Драгану Вучићевићу слао и поруке у којима је нудио сву своју помоћ. Важно је вратити се у прошлост када су се Двери распадале,  како су некадашњи Бошкови саборци хтели да реформишу Двери у странку и да Бошко буде председник, а он је тада узео кандило и на кандилу се заклео пред целим састанком Двери да он никада не жели да буде председник Двери и да неће од Двери да прави странку, али када су Американци рекли да се направи од Двери америчкој опозицији лојална десница, онда Бошко креће у обрачун са својим саборцима којима се клео над иконом и поставио себе за председника Двери, а од Двери направио партију. Заборавио је и икону и заклетву и саборце због америчких жеља и од тада креће његов политички суноврат.

У изборној ноћи 2016. године Санда и Бошко седе са Шутановцем, Тадићем и другима и са америчким амбасадором Скотом на Теразијама како би се договорили око преласка цензуса. Бошко тада обећава деловање у складу са америчким циљевима зарад уласка у парламент и Скот одлази у сред ноћи у изборну комисију и пребацује све странке опозиције преко цензуса. Бошко Обрадовић се нашао у парламенту уз помоћ америчког амбасадора Кајла Скота. Од тада следе Бошкова гостовања на америчким телевизијама каква је Н1, његови напади на Американцима нелојалан Пинк, туче са женама и друге ствари. Посебно интересантно у томе је Бошково шуровање и грљење са Јанковићем, Тадићем, Јеремићем и сличном екипом. Бошко је скоро изјавио како је Јеремић добар, а депеше Викиликса су показале како је Јеремићев циљ декосовизација српске политике. Јеремић хоће Србију да ослободи Косова и зато је пребацио Косово на Европску унију како би га Србија лакше изгубила. Лицемерно је бранити Косово, а желети да се буде део америчке коалиције створене да би се Косово признало и Србија ослободила Косова како то каже Викиликс за Јеремића. У борби за цензус Бошко је тотално изгубио компас и почео да шурује са свим америчким експозитурама у држави.

Све ово и још многе ствари показују да Бошко Обрадовић и Санда Рашковић имају задатак да се представљају патриотама и са тих позиција нападају праве патриоте које желе да помогну својој држави, а не да раде за америчке интересе на подривању државе зарад својих ситних породичних или цензус интереса.

Миша Вацић

Националист

Поделите:

2 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here