Мистериозни допис: Ово је најпрегледанији ФБИ документ

Поделите:

Од свих докумената америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) доступних на интернету, највише прегледа има писмо од два реда из 22. марта 1950. године, звано „Хотелов интерни допис“.

Мистериозни документ, објављен 2011. у ФБИ онлајн-бази, за само две године прегледан је више од милион пута.

Писао га је Гај Хотел, тадашњи директор ФБИ канцеларије у Вашингтону, а укључује наводе о истражитељу америчког ратног ваздухопловства који каже да се домогао три летећа тањира, са све ванземаљском посадом у њима.

Тањири су били „кружног облика, са издигнутим средишњим делом, и око 50 метара ширине“, наводи се.

Тела ванземаљаца имала су људски облик, али су ова створења била висока само 90 центиметара. Они су носили металну одећу изузетно фине текстуре.

Ипак, чини се да ово писмо није много узбудило ФБИ.

Истражни биро је на свом званичном сајту објавио саопштење у којем описује допис као „непотврђени извештај на који никада нису одреаговали“.

„Хотелов допис не пружа доказ о постојању ванземаљаца. Реч је једноставно о наводима из друге или треће руке које никада нисмо истражили“, пише.

Како изгледа документ погледајте ОВДЕ.

Б 92

Поделите:

2 Коментари

 1. pa i Rusi imaju čitavu kolekciju letelica vanzemaljskog porekla…..
  iz Staljinovog vremena pa sve do pre nekoliko godina…….
  reverzibilnim inženjeringom su uspeli neke delove letelica da potpuno osposobe i znaju kako funkcionišu a delove koji su oštećeni i dan danas su tajna……
  Rusko podzemno sklonište u Kapuškin Jaru je veliki podzemni grad u kojem radi nekoliko hiljada ljudi iz raznih oblasti nauke…..
  većina vanzemaljaca koja je tamo pronađena je mrtva jer je nađena na mestu padova letelica ali u izuzetno očuvanom stanju tako da su njihovi organizmi prilično dobro proučeni i zna se kako su građeni……
  kažu da na letelicama nema klasični bakarni kabloba kakvi se nalaze na ljudskim letelicama(avionima) i da se svuda nalaze optička vlakna a i sumnja se da optička vlakna u opšte i nisu ljudski izum već da je to vanzemaljska tehnologija koju su naučnici ukrali i prezentovali javnosti kao svoju.
  naravno da bi se okoristili i obogatili..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here