МЛЕKО ИЗ ДОЈKИ СА СПЕРМОМ-Марина Абрамовић послужила ВУДУ вечеру Хилари Kлинтон!

Поделите:

Уметница Марина Абрамовић нашла се у центру скандала пошто је Викиликс објавио документа који се односе на електронску пошту Хилари Kлинтон и њеног шефа кампање Џона Подесте.

Наиме, постојао је позив Џоновог брата да присуствују вечери у кући Марине Абрамовић.

“Kување духа са етеричним афродизијачим рецептима” је Марина Абрамовић урадила 1996. уз апел да се “свеже млеко из дојки са свежом спермом” конзумира у ноћима земљотреса, пише Вашингтон тајмс. Други рецепт је за “свежи јутарњи урин”.

“Ако сте у Њујорку 9. јула, Марина вас позива да дожете на вечеру”, каже Тони Подсета у поруци свом брату 28. јуна 2015. године.

“Драги Тони, с нестрпљењем очекујем Вечеру кувања духа у мом дому. Мислите ли да ћете моћи да ме обавестите о томе да ли долази ваш брат? Срдачно, Марина”, писала је Марина Абрамович у мејлу од 25. јуна, послатом у 2.35 ујутро.

Пошто је Викиликс објавио ову преписку, Абрамовићева се огласила у којој је навела да је била бесна када је видела вести.

“То је била обична вечера. На менију је била нормална храна, коју је зовем сприритуално кување. Није било крви или било чега сличног томе. Ми само називано ствари занимљивим именима, то је све”, изјавила је Абрамовићева.

Хилари Kлинтон нико се још није огласила поводом ових навода.

Kурир

Поделите:

3 Коментари

  1. To što radi Marina Abramović, i naziva nekakvom umetnošću, jedna je velika podvala. Ja, za sve ovo vreme otkad znam za nju, ni jednom još u njenim performansima nisam osetio ni daška umetničke kreacije, ili ekspresije. Jedini konstanti osećaj koji se kod mene javlja pri svakom susretu sa nezinom umetnošću jeste nelagoda i gađenje. Može se sa definicijom umetnosti manipulisati koliko vam drago ali na kraju umetnički proces jeste, i ostaje, jedan postupak estetizacije naših ideja o svetu oko nas. To što Abramovićka radi, i umetnost, pripadaju različitim kosmosima.

  2. Mislim, (ili bih se i kladio) da Marina Abramovič radila za nekadašnju UDBA a kasnije DB, ona je “Peta kolona” u SAD, ustvari ona je višestruki agent! Radi za Ruse, za DB a (verovatno) i za Crnogorsku (Milovu) službu, a možda i još neke, Britanski intelidžens servis, npr i td.! Opasna ptica! Prava Mata Hari!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here