МОЈЕ ИМЕ ЈЕ KРИСТИЈАН И ЖИВИМ У ХОЛАНДИЈИ: Блокирали су ми Фејсбук због Младића! Јел то правда?

Поделите:

Добар дан. Моје име је Kристијан З. и живим у Холандији. Замолио бих вас да објавите моју причу. Ево, управо ми је Фејсбук блокирао приватни профил. Срамота је да сви други из бивше Југославије могу да постављају фотографије својих “хероја” попут ратних злочинаца као што су Насер Орић, Алија Изетбеговић, Хашим Тачи, Харадинај… А ми Срби чим поставимо фотографије са Ратком Младићем, Kараџићем … МОМЕНТАЛНО нам блокирају све профиле широм ЕУ…, написао је званичној Фејсбук страници Kурира наш читалац, огорчен поступцима Фејсбука.

– Јел то правда??? Ја годинама живим у Холандији и ово је жива истина! Овде за Србе нема права гласа! Kунем се у све најмилије! Правда је само што се одлучи у Бриселу!!! Овде нико неће видети на вестима нешто позитивно везано за Србију или православље! – написао је читалац додајући да у прилогу шаље “скриншот” приватног профила.

– И слободно га објавите.Ја хоћу да сви виде неправду према српском становништву широм ЕУ а поготово у Холандији! Чим сам поставио фотографију Ратка Младића блокиран ми је профил и то после 10 минута!!! Значи страшно – љутит је Kристијан.

– Иначе, изнад фотографије генерала Младића пише да ми је профил блокиран затзо што садржај крши права ФБ у складу са њиховим правилима – закључује Kристијан.

 

 

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here