МУП Србије не сарађује са колегама у Црној Гори: Сумњају да информације преко Подгорице цуре до криминалаца!

Поделите:

Министартсво унутрашњих послова Србије неће размјењивати информације у истрагама о сукобима зараћених кланова са колегама у Црној Гори јер сумњају да ти подаци преко одређених канала стижу до вођа кланова, сазнаје Борба у врху МУП-а Србије. Одлучено је да истражитељи МУП-а Србије сами раде на тим случајевима, а да се сви подаци презентују само министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу. У МУП-у Србије сумњају да одређене информације из Подгорице цуре као неким неформалним центрима моћи.
-Све истраге сукоба зараћених криминалних кланова из Црне Горе, а у којима су центар дешавања били градови у Србији, остаће у искључивој надлежности МУП-а Србије. Нећемо сарађивати са колегама у Црној Гори, јер сумњамо да информације цуре и да криминалци лако долазе до њих, каже наш саговорник из МУП-а Србије.
Управо због тога је одлучено да се информације у случају убиства адвоката Драгослава Огњановића не дијеле са колегама у Црној Гори и да се од њих не тражи помоћ.
-Ово из разлога јер имамо јасне индиције да мотив убиства Огњановића има везе са ратом кланова у Црној Гори, појашњава наш саговорник.
Из МУП-а Црне Горе је потврђено да од српских колега нијесу добили захтјев за пружање помоћи везано за убиство Огњановића.

 

борба

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here