Мушкарци воле комплименте

Поделите:

Научна студија је показала да припадници јачег пола највише воле да добију похвале на рачун свог физичког изгледа

ЛАИЧКИ бисмо закључили да комплименти искључиво (или бар највише) пријају женама, али истраживања показују да ни мушкарци на њих нису имуни. Чак их некад и жељније ишчекују. Студија канадских научника је показала да припадници јачег пола највише воле да добију похвале на рачун свог физичког изгледа, док је 52 одсто испитаника одговорило да им прија када даме примете њихову нову кошуљу, џемпер или парфем. На листи пожељних комплимената нашли су се још:

* Шарм

Чак 40 одсто мушкараца ужива у похвалама на рачун хумора, јер сматрају да је то афродизијак за жене.

* Мужевност

Колико год били јаки и самостални, приуштите свом партнеру задовољство у чињеници да је он “јачи” пол. Јер момци воле када им кажете да су баш способни, мужевни и да имају тај заштитнички потенцијал.

* Возачке способности

Сваки мушкарац воли да његове возачке способности буду похваљене. Зато вашем мушкарцу с времена на време реците да добро вози или нагласите да се одлично паркира (наравно ако баш није очигледно лош у томе).

* Пословне амбиције

Посао је важан за мушку самоувереност, па зато не штедите лепе речи када уради нешто важно, неки пројекат успешно заврши или када напредује.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here