На имању Ранка Филиповића код Алексинца липсава стока коју су пописали извршитељи и забранили му да је храни

Поделите:

Ранко Филиповић објавио је на друштвеним мрежама драматичне фотографије своје стоке која умире од глади јер су му је пописали извршитељи због дуга и наводно њему забранили да им прилази и да их храни

АЛЕКСИНАЦ – Ранко Филиповић објавио је на друштвеним мрежама драматичне фотографије своје стоке која умире од глади јер су му је пописали извршитељи због дуга и наводно њему забранили да им прилази и да их храни.

 

Извршитељи су му пре пет дана пописали једну краву, три свиње, пет прасића, три козе, 50 кокоши, шест ђурки и две гуске.

– Када сам видео да су почеле да једу угинуле животиње нисам могао да издржим и нахранио сам их па нека ме хапсе, каже Ранко који је од комшије изгубио парницу и требало је да му исплати 350 хиљада динара. Како није имао толико пара, отац је троје деце од којих су двоје малолетна, предлагао је да плати дуг на рате али је извршитељ то наводно одбио.

– Дошао је тај извршитељ са још седморицом који су носили капуљаче и почело је малтретирање. Све су нам пописали осим два поломљена кревета, покварени фрижидер и 4 столице. Када је мој син хтео да их слика шта раде припретили су му бибер спрејом, тврди Филиповић и наводи да су довезли трактор са приколицом у намери да одвезу животиње али су одустали

– Мени су забранили да их храним и оставили их да умиру. Јавили су ми се из Друштва за заштиту животиња које ми је обећало помоћ да заштитимо недужну стоку, каже Филиповић.

Живина једе угинуле животиње

До закључења броја нисмо успели да добијемо коментар друге стране.

Новости
Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here