На пет минута од фонтане која свира- дечја болница се распада! Да ли смо бацили два милиона на глупост? (Видео)

Поделите:

 

Док су власт, медији и поједини грађани били окупирани компилацијом песама Мајкла Џексона, на само 5 минута хода труне Универзитетска дечја клиника “Тиршова”
Музичка фонтана већ увелико жари и пали Славијом. Стигла је и да се “прелије”, али и да завади комшије у том крају. Након свечаног отварања, сликања, “инвентова”, страсти су се коначно стишале и сад можемо да уочимо реалну и целу слику.
Док су власт, медији и поједини грађани били окупирани компилацијом песама Мајкла Џексона, на само 5 минута хода труне Универзитетска дечја клиника “Тиршова”.
Малтер са Тиршове отпада са зграде, скеле не мрдају већ неко време, а опасност за пацијенте и случајне пролазнике вреба у сваком тренутку.Док се људи удаљавају од саме руине и гледају како да безбедно уђу у зграду, “испод њих” се одвија права музичка фешта.

Питали смо грађане који су се задесили у Тиршовој да ли чују музику која допире са Славије.

– Чујем музику кад пролазим поред Тиршове. Не подржавам њену изградњу, ја немам основне услове за живот попут воде, а они праве музичку фонатану, прича разочарана суграђанка.
– Нажалост, већ неко време долазим у Тиршову због детета и чула сам музику пар пута. Обично је чујемо у раним преподневним сатима, каже Т.М.
Два дечака која су дошла у Тиршову како би посетили друга су нам такође потврдили да су чули музику испред саме болнице.


Запослени у Тиршовој кажу како не обраћају пажњу на такве ствари.
– Ја лично нисам чула музику у самој болници, овде је толики жамор и хаос да ја не чујем ништа друго осим деце, прича Ј.В.

 

Власт се очигледно бавила филозофијом “хлеба и игара”, па су уместо помоћи деци и самој болници која је у фази распада, одлучили још једном да забаве народ.
Само нек је весело!

Еспресо

 

Поделите:

2 Коментари

  1. 1) било је времена кад је болница у Тиршовој била миљеник власти и медија.
    2) не могу да замислим шта је могло да се скрка у фонтану за 2 млн.Е? Очекивао бих 10х мању суму?

  2. Tirsova nije takva od juce a nije bilo ni fontane. Sada je uradjena fontana na “radost”elite iz kruga dvojke a renoviraju se jedan po jedan medecinski centar.Nema vise punjenja dzepova na racun raznih domova poput onoga za decu u zrenjaninu ali onda nije bilo ni espreso aplikacije da ih dize u nebo kao sto sada pljuje sve sto se uradi. Dace Bog svemoguci i samilosni da dozivimo kraj i kuriru i espresu i svim laznim braniteljima Srbije. Nemojte nas vise braniti tako vam Bog pomogao ali vi u Boga ne verujete jer ste sa djavolom pakt sklopili

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here