Напио се у кафани и пробудио се у другој држави

Поделите:

Румун Михаи Данику сваког викенда са својим пријатељима одлази у локални кафић у Албести.

Прије двије седмице није се пробудио у свом кревету, послије бурне и пијане ноћи, већ у Лондону.

Михаи из Румуније и даље не може да дође себи од шока. Једне вечери је био загрљен са својим пријатељима и чашом пива, а сљедећег јутра је био 2.500 километара удаљен од свог дома. Посљедње чега се сјећа је да је причао са својим друштвом како жели да нађе посао, а онда је завладао мрак у његовом уму.

Румун се пробудио у Лондону прекривен модрицама и огреботинама. Није био сигуран гђе се налази, али је остао у чуду кад је схватио да сви око њега говоре енглески језик. Локални полицајци су га одвели у “Whipss Cross Hospital”гђе се отријезнио и гђе се тренутно опоравља од повреда.

Адина Kосташ, медицинска сестра, објавила је његову причу на Фејсбук-у како би ступила у контакт са људима из Румуније који га познају.

“Пронађен је пијан и претучен. Рекао ми је да не познаје никога у Лондону. Ако га неко познаје нека ми пошаље поруку”.

Локални медији у Румунији су пренијели његову причу. Његове комшије су изјавиле за медије да је живио са ђевојком и ђецом у кући његових родитеља. Посљедњи пут су га виђели кад је отишао у кафић и након тога му се губи сваки траг.

“Фин је момак, али много пије. Нијесмо изненађени овом причом”, изјавиле су комшије.

Михаиови земљаци су се нашалили на друштвеним мрежама да је био на пијанци која је трајала седмицу, а не једно вече, па је у међувремену дошао на идеју да отпутује негђе далеко.

Надлежни органи у Албести ускоро ће вратити несрећног момка кући који још увијек не може да се сјети шта се десило, преноси Ноизз.

 

 

Noizz

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here