НАПУСТИЛА ЂИЛАСА И ДВЕРИ Јелена је данас постала члан Заветника

Поделите:

Градски одборник у Скупштини Града Ниша, Јелена Ђорђевић приступила је данас Српском сабору Заветници, саопштено је на конференцији за јавност на којој се обратила и члан Председништва Заветника, Милица Ђурђевић.

Јелена Ђорђевић се раније налазила на челу Градског одбора Двери у Нишу које је напустила због, како је навела, непринципијелне сарадње са Драганом Ђиласом и Демократском странком.

Ђорђевићева је поручила да су Заветници њен избор, јер су остали доследни својим принципима и програму.

“Пришла сам покрету који је једина суштинска државотворна опозиција која не прави труле компромисе и која је једина алтернатива и актуелној власти и лажној опозицији.”, нагласила је Јелена Ђорђевић.

Она је истакла да за Заветнике југ Србије није слепо црево и да пођеднако поклањају пажњу свакој општини и селу и знају колико је важан развој Ниша као стратешког центра овог дела Србије.

Члан Председништва овог покрета, Милица Ђурђевић, поручила је да су Заветници темељ стварања трећег пута на српској политичкој сцени, који је суштински једини прави. Она је најавила бројне активности Заветника на југу Србије.

“Бићемо оштра опозиција свакој погрешној одлуци власти, али и конструктивна снага која ће да понуди конкретна решења за све изазове са којима се суочавају грађани Ниша.”, закључила је Ђурђевићева.

 

Alo

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here