Нашао је торбу пуну пара, вратио је власници и заузврат добио загрљај

Поделите:

У неверици да је пронашао торбу пуну пара, Александар је, враћајући се на радно место, после неколико корака наишао на новчаник без пара. Али са документима

Нишлија Александар Миладиновић нашао се у чуду када је у уторак ујутру са посла изашао на паузу и на крову свог аутомобила пронашао торбицу пуну новчаница од по 500 евра и мобилни телефон. Новац је врло брзо вратио власници, а за своје поштење заузврат је, у знак пажње, добио – загрљај, пишу Новости.

“Изашао сам на паузу и кренуо до аута да узмем нешто. На крову сам видео црвену торбицу. Приђем и видим није моја. Отворим, а унутра само новчанице од 500 евра. Пуна торба. У тренутку ме облио хладан зној. Узнемирио сам се, јер никад толико пара нисам видео. Не могу са сигурношћу да тврдим, али мислим да је ту било педесетак хиљада евра”, каже Миладиновић.

Он је додао и да је кроз неколико минута у торби зазвонио мобилни телефон и да је са друге стране била жена избезумљеног гласа.

Kако су касније закључили, она је била паркирана у ауту поред Александровог. Накратко је спустила торбицу на његов аутомобил, да би извадила кључ од кола, али је села за волан и отишла, али је торбу заборавила.

“Чујем звоно, али није мој телефон. Отворим торбу са стране, извадим мобилни и јавим се. Женски глас ме преклиње да јој вратим новац и пита где се налазим. Није прошло неколико тренутака када је дошла. Рекла ми је име и почела да ме грли и љуби. Објаснила ми је да је то новац од наследства од куће који је требало да се дели на неколико делова. Рекла је да сам јој спасао живот, окренула се и отишла. Ја сам остао шокиран и у чуду”, испричао Александар.

Он додаје да би му тај новац који је имао у рукама сигурно добродошао, али да ни у једном тренутку није размишљао о томе да га задржи.

Његово троје деце су, додаје, његово највеће богатство.

“После свега размишљам о тој жени која нема више од 50 година. Мислим да јој се срушио живот када је увидела да је остала без оне торбице, па ако сам урадио добро дело, добрим нека ми се врати”, каже Александар.

У неверици да је пронашао торбу пуну пара, Александар је, враћајући се на радно место, после неколико корака наишао на новчаник без пара. Али са документима.

Оставио га је на портирници Електродистрибуције.

Nedeljnik

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here