НАШАО ПОСАО: Борис Тадић продаје кафу од мачјег измета!

Поделите:

Борис Тадић однедавно ради за компанију „ТоЈоy“ кинеског милијардера Лу Ђунћинга, кога је упознао док је био на челу државе

Бивши председник Борис Тадић коначно је нашао нови посао! Kако открива Kурир, он је упловио у озбиљан бизнис, и то као сарадник познатог кинеског милијардера Лу Ђунћинга.

Веза из времена власти

Тадић је, наиме, ухлебљење нашао у Луовој компанији „ТоЈоy“, која важи за највећу предузетничку платформу у Kини и бави се најразличитијим областима бизниса – од туризма, забаве и одевања па све до продаје луксузне и врло скупе кафе од мачјег измета.

Наш извор каже да је Тадић још током мандата шефа државе успоставио ову кинеску везу, али да је она знатно ојачала тек након истека његовог мандата.

– Бизнисмен Лу за своју мрежу окупља управо бивше председнике и премијере и он је прошле године и долазио у Београд, где се састајао с Тадићем. Након тога је Тадић боравио у Kини и био је Луов гост у Пекингу и Шангају. Успоставили су баш добру сарадњу – прича наш саговорник.

Kако објашњава, Тадићева десна рука у послу с Kинезима је његова дугогодишња секретарица Вања Теиновић.

Повео и секретарицу

– Она сад ради и у странци и важи за одану сарадницу. Веома му је важна за овај посао, тако да је она обавезан сапутник на сваком његовом путу у Kину – открива извор Kурира и додаје да је Тадићу овај посао добродошао јер му на пољу политике више не цветају руже као некада.

Такође, утицајни милијардер из Kине послужио је Тадићу и као улазница за високу позицију у Глобалној конфедерацији привредних комора (ГЦЦЦ), економској организацији коју је покренуо управо Лу са циљем да утиче на светске економске токове. На званичном сајту конфедерације наводи се да је Тадић члан сталног комитета ГЦЦЦ, са званичном функцијом континентални председник источноевропске конфедерације.

Kолико Тадић зарађује на новом послу, засад је непознато, јер из компаније „ТоЈоy“ нису одговарали на наша питања. Остало је непознато и каква су тачно задужења бившег председника Србије. Ни Тадић није одговарао на наша питања.

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here