НАТО лоби унутар БИА учествовао у креирању антисрпског процеса у Црној Гори (ВИДЕО)

Поделите:

На срамоту српског народа и Републике Србије, дио БИА (НАТО лоби унутар Агенције) је учествовао у креирању антисрпског процеса који се води у Црној Гори, рекао је Мироје Јовановић, један од адвоката одбране у монтираном процесу „државни удар“.

„Оно што се (у овом тренутку) види из документације јесте да су од тренутног директора БИА Братислава Гашића сакривени кључни документи. Такође, службена документа БИА није потписивао ни тадашњи директор БИА, Александар Ђорђевић, већ особа чији идентитет ћемо убрзо разоткрити“, истакао је Јовановић и додао:

„Такође, из мог излагања (прије свега стр.пов. документа који сам цитирао) је јасно, да је постојао покушај НАТО структуре у БИА да у ову игру увуку и тадашњег премијера Србије, Александра Вучића, све наравно у циљу одустајања од политике неутралности Србије, и гурању Црне Горе у НАТО“.

Јовановић наглашава да су они свјесно фалсификујући податке, прећуткујући кључне чињенице и пропуштањем обавештавања државног руководства у октобру 2016-те године, покушали да фингирају наводно руско мијешање у изборне и политичке процесе у Србији и Црној Гори.

„На наредним главним претресима, очекује се наставак објелодањивања докумената, који неспорно потврђују да се ради о НАТО монтажи, која је спроведена преко државних структура Црне Горе, и једне мале али, тада утицајне НАТО лоби групе унутар БИА“, закључио је Јовановић.

Извор: Фејсбук

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here