НАТО шутнуо Јелену Милић!

Поделите:

Јелена Милић више неће бити главни НАТО човек у Србији, сазнаје Српски телеграф!
– Милићева ће бити смењена јер им је буквално дозлогрдила. У НАТО влада мишљење да уопште није на прави начин заступала њихове интересе у Србији. Врло брзо ће јој отказати сарадњу, а на место главног НАТО лобисте у Србији требало би да буде постављен председник Центра за проучавање глобализације Дејан Милетић – преноси добро обавештени извор Српског телеграфа закључке са недавне Парламентарне скупштине НАТО.
У складу са политиком отопљавања односа са Србијом и покушајем да на мирнији начин и без притисака приволе нашу земљу да пристане на чланство, Алијанса је решила да промени и свог главног представника у Србији управо због агресивне реторике.
Директорка Центра за евроатлантске студије је имала неколико озбиљних испада у јавности који су буквално оставили без текста њене претпостављене, тако да су одлучили да јој заврну славину. НАТО новац, од кога годинама живи док пљује сопствену земљу, више неће видети – наводи саговорник нашег листа.

Док Милићева јуче није одговарала на поруке Српског телеграфа, Милетић каже да није обавештен о оваквим намерама Алијансе.

– Нажалост, немам информације до којих сте дошли, па не могу ни да коментаришем. Хвала на разумевању – поручио је Милетић за Српски телеграф.
Политички аналитичар Цвијетин Миливојевић, међутим, оцењује да је Милићева наоко добро агитовала за НАТО и да је дизала велику галаму, али да је врло могуће да ће је управо та галама коштати посла.

– Вероватно је много галамила, а често је то контрапродуктивно. Тактика рада која подразумева невидљивост, она тактика испод стола често је у маниру великих сила – оцењује Миливојевић и додаје да би држава требало да покуша да стане на крај оваквим појавама у Србији.

Сва лудила Милићеве
– Нема доказа да је осиромашени уранијум штетан, у малим количинама је благотворан за људски организам
– Америчке санкције Додику један су од најбољих потеза Запада у последњих неколико година
– Демонстративно напустила емисију у којој је гостовала са председником Александром Вучићем
– Нажалост, Русија постоји
– Озбиљно размишљам да се кандидујем за председника Србије. Да бар у првом кругу отворим теме ЕУ-НАТО сарадње, односа ЕУ према Русији
– Преко Твитера је српском тенисеру Новаку Ðоковићу упутила псовку: “Иди Ноле у 3 ЛПМ”+
Миливојевић: Вероватно је много галамила, а често је то контрапродуктивно

Поделите:

2 Коментари

  1. Gospođa (ili gospođica) neznam kako se jebe ali bezobrazna do zla boga, i velika je glupača! Imaju pavo ako je menjaju, neka se nosi u 3 L.P.M. J. joj pas oca i mater glupavu i bezobraznu i lopovsku!

  2. To su lazne informacije.Jelena se sa kolegama smeje na sav glas.Posetite njen FB pa proverite.
    Zena je odvratna kao pojavaa da ne govorim o krestavom glasu i silnom upinjanju da zvuci kao Amerikanka i da ne govorim koliko mrzi Srbe i Srbiju.No dobro, to su njena uverenja i nije jedina.
    Najgore su lazne vesti, u tome je sustina.Znaci izmislice se sve i svasta samo da bi se prodale novine.I jos nesto, eventualno smenjivanje Krestalice nece se resiti srpski problemi.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here