Негујемо српско село, бавимо се пољопривредом

Поделите:

У сали Скупштине општине, пред 80 окупљених грађана Рашке, одржана је конститутивна седница ГО Српске Деснице, а за председника одбора једногласно је изабран Дарко Пановић. Оснивању одбора присуствовао је Миша Вацић, председник Српске Деснице, Александар Здравковић, генерални секретар, као и Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност.

Оснивачкој скупштини присуствовали су гости – Микица Скорић, председник Скупштине општине Рашка и Немања поповић, потпредседник ОО СНС Рашка.

Пановић се захвалио окупљеним суграђанима на подршци, као и председнику Вацићу на указаном поверењу, додајући да ће кроз будући рад, залагање и пожртвовање показати да је Српска Десница нова политичка снага која ће бити пожељан партнер у власти.

„Вацић је јединствен човек на нашој политичкој сцени. Својим енергијом у многоме подсећа на генерала Младића, својом правичношћу, и лидерством. Поликички програм Српске Деснице је јединствен, пре свега националан са акцентом на борбу за српску традицију и српску породицу.“ , рекао је Бранислав Пухало, додајући да се десница залаже и за права српских ратника, ветерана из одбрамбених ратова и да од истих председник Вацић има велику подршку и уважавање.

На самом крају, окупљенима се обратио и Миша Вацић, истичући важност формирања одбора у Рашкој. Вацић је честитао Дарку Пановићу, подсећајући да је по његовој одлуци, управо Пановић био главнокомандујући на барикадама на Јарињу 2011/2012.године.

“Данас је Српска Десница у Рашкој добила за председника правог човека, изузетних квалитета и оперативних способности, у које сам се лично уверио током наше борбе за очување Косова и Метохије.”

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here