Некада је певала као анђео, а сада јој је потребна наша помоћ да преживи

Поделите:

Након последње операције у августу 2018. године, стање јој се значајно погоршало – слабо једе, не комуницира

Драгана Антић има 14 година и данас је добила број у Фондацији Буди хуман. Добила га је одмах, јер је хитно. Драгана има тумор на мозгу и док читате ову објаву она трпи несносне болове, не једе и не комуницира. Драганин број је 556 и пошаљите га на 3030.

То су последице треће операције. За разлику од прве две, после треће је и животно угрожена. Драгана се са четрнаест година сусрела са опаком болешћу – тумор глиобластом, гиганстоцеллуларе WХО градус ИВ. Оперисана је три пута и лечена са 33 радио и хемиотерапије. Тренутно је животно угрожена.

Александра је имала тумор од 25 килограма који нико није смео да извади: Лекари са ВМА су је оперисали 6 сати и спасили јој живот

 

Након последње операције у августу 2018. године, стање јој се значајно погоршало – слабо једе, не комуницира. Лева нога и рука су делимично непокретне и свакодневно трпи јаке болове у целом телу. Драганина породица сакупља 200.000 евра, за операцију у Паризу и потребна им је помоћ.

Драгана је девојчица анђеоског гласа и лављег срца која води најважнију борбу – борбу за живот. Помозимо јој да у тој борби њено срце настави да куца и да се Драганин глас још дуго чује. Време јој није савезник.

Упишимо 556 и пошаљимо СМС на 3030.

Телеграф

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here