Ненад Поповић боље да се бави својим послом

Поделите:

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је министар Ненад Поповић својом изјавом увредио један број грађана Србије и поручила му да би било боље да се бави својим послом, а не да у јавности износи ставове за које га нико не пита.

Брнабић је новинараима рекла да Поповић као министар за технолошке иновације треба да се труди да деца остану у
Србији, а не да се бави тиме ко су им родитељи.

 

Фонет

Поделите:

2 Коментари

  1. Poželjno bi bilo da premijer(ka), kao osvedočen(a) gej osoba da se izvini ministru Popoviću. To što je on izneo u javnosti: ‘Морамо да станемо на пут онима који желе да нас убеде да је у реду да „РОКО ИМА ДВЕ МАМЕ, А АНА ДВОЈИЦУ ТАТА“…’.. Ana treba da zna da do 21. veka da dve mame ili dvojicu tate imaju zajedničko dete nije bilo moguće i po biologiji, Bibliji ili po Božijoj volji. Možda će Ana sa svojom devojkom da imaju zajednički porod. U životinjskom svetu to nije poznato, niti dva vola, niti dva ovna, niti dve ovce ili dve krave da upražnjavaju seks. Kod svakakvih (ne)ljudi ima svakakvih čudi i gluposti??

  2. СРБИМА А И СВИМА ДРУГИМА У СРБИЈИ ПОТРЕБНА ЈЕ ПЛОДОТВОРНА, А НЕ ПРАЗНА, МРТВА ЉУБАВ У КОЈОЈ НИЈЕ МОГУЋЕ РАЂАЊЕ ДЕЦЕ!

    Свачија је обавеза да се у Србији бави рађањем деце и, тако, чувањем Срба и Србије, а не да пропагира безбожништво и празну, непорођајну љубав и затирање Срба И ДРУГИХ НАРОДА У СРБИЈИ без рађања.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here