НЕСТАО БРАЧНИ ПАР ИЗ СУБОТИЦЕ, ТРОЈЕ ДЕЦЕ ОЧАЈНО: Драгану и Светлани Золнајић губи се сваки траг

Поделите:

Чланови породице Золнајић и њихови пријатељи из Суботице на друштвеним мрежама су се огласили да од уторка 20. новембра званично се воде као нестали, брачни пар Драган (1965) и Светлана (1972) Золнајић из Суботице. Ближа породица и троје деце од тог датума нису се чули са њима.

Светлана је нестала још у петак поподне 16. новембра, а Драган се није јавио од уторка, 20. новембра потврдио је медијима Драганов брат Душко, молећи да се објаве подаци о нестанку.

 

Редакцију Kурира контактирала је и Наташа, сестра несталог Драгана, која је нам је рекла да Драган има два брата у сестру, те да аутомобил који је нађен није власништво брата него зета.

Драган је висок 176 сантиметара и има стотинак килограма, а Светлана има 172 сантиметра и 60 килограма, а живели су у породичној кући у Александрову. Њихово троје деце су пунолетни, али са мајком нису успели да се чују више од недељу дана, а са оцем од уторка.

Суботичка полиција је обавештена о нестанку брачног пара и чине све што је могуће око проналаска двоје људи, па се грађани моле уколико препознају особе са фотографија да се јаве полицији у Суботици на број 192, а број телефона је дао и Душко 060 611 22 11.

Објављено је и да је 24. новембра пронађен аутомобил који је возио Драган. Полиција је извршила увиђај и ради на вештачењу возила.

Игор Јурић, оснивач фондације Тијана Јурић после разговора са породицом објавио је на Регистру сајта несталих лица у Србији, податке о несталом пару из Суботице.

Игор Јурић каже да деца веома тешко подносе нестанак родитеља и да је разговарао са породицом, па апелује да уколико грађани имају било какву информацију, да обавесте полицију.

 

kurir

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here