Несторовић о Новаку: Заражени су лакше болесни, али ови што га нападају су за психијатрију

Поделите:

Пулмолог др Бранимир Несторовић гостовао је на Првој, где је бранио Новака Ђоковића од напада, након организације Адрија тура.

Познато је да Ђоковић и Несторовић имају сјајан однос, па је познатом лекару посебно тешко пала хајка са којом се Новак суочио.

– Он је довео све те људе у Београд, турнир није грешка, да ли су грешили са журком, то већ можемо да дискутујемо. Мени нико не може да забрани да имам односе са ХИВ + женом и да се заразим. Свачије је право да се инфицира и зарази, а тешко је били шампион ако си Србин – рекао је Несторовић.

– Нико није умро на Новаковом турниру. Пар њих се заразило, и то је то, нису ни били тешко болесни. Нападали су га, то је већ било за психијатрију, а сада га тенисери бране, каријера тенисера не иде ако седи по бункерима и не тренира. Новак је један, као што каже Миљенко Јерговић, он је диван човек и велики љубитељ људи, па тек онда коментаришите Новака. Дино Рађа је све лепо рекао.

Подсећања ради, Дино Рађа је најжешће бранио Новака, који је и сам био заражен корона вирусом, али се од њега брзо опоравио.

Одмах пошто је добио негативан налаз, Новак је кренуо у мисију борбе за све тенисере, који се суочавају са финансијским губицима

 

Телеграф

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here