Никола Стаменковић: Бирам да останем у Србији

Поделите:

Српска Десница одржала је оснивачку скупштину Општинског одбора у Нишкој Бањи. Формирању одбора су присуствовали председник организације Миша Вацић са сарадницима. За председника Општинског одбора Српске Деснице Нишка Бања једногласно је изабран Никола Стаменковић, а за потпредсеника Душан Нешић. Секретар одбора је Милан Петковић, док су чланови одбора Синиша Стаменковић и Добрила Седлар.

Скупу се први обратио председник одбора Нишка Бања Никола Стаменковић, који је рекао да као млад човек бира да остане у својој земљи. „Поносан сам што сам Србин и кроз идеологију Српске Деснице успећемо да створимо услове за срећан живот у најлепшој земљи на свету, у Србији“ – закључио је Стаменковић.

На самом крају, обратио се председник Српске Деснице Миша Вацић који је изразио задовољство због великог одзива људи за скупштину Српске Деснице у Нишкој Бањи. Вацић је рекао да је народ овог краја познат по храбрости и који је спреман да остане у својој земљи и сопственим снагама се избори за своју егзистенцију. „Српска Десница позива све Србе на солидарност и сматрамо да је време да се окренемо једни другима како би створили услове за правилно васпитање деце, развили приватно предузетништво и домаћу производњу“.

Српска Десница основала је одбор и у нишкој општини Палилула. Делегати из Нишке Палилуле су једногласно изабрали Ивана Станисављевића за председника Општинског одбора СД Палилула, Срђана Младеновића за потпредседника, а Александар Анђелковић постављен је за секретара одбора. Изабрани чланови Општинског одбора постали су Александра Марковић и Саша Младеновић.

Присутне је поздравио лидер Српске Деснице Миша Вацић истакавши важност српског сабирања и заједничког улагања напора ради остварења српских националних интереса кроз институције. „Позивам вас да свакодневно упознајете људе у свом окружењу са програмом и ставовима Српске Деснице како би сваки човек био упућен на једину праву националну опцију у Србији“. Вацић је изјавио да се визија модерније и боље Србије кроз спој са традиционалним вредностима и српским националним поносом најбоље може остварити на начин на који то чини Српска Десница. „Ми смо конструктивна опозиција спремна да постане власт, поверењем народа које иде у прилог снажења Србије“.

Република

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here