НИСАМ ГЛУП:: Сваког дана испред Скупштине Србије Слађан поручује српским властима

Поделите:

Са српском заставом на којој пише „Нисам глуп”, сваког дана испред Скупштине Србије стојећи у ставу мирно, поред свог бицикла, протестује супруг и отац двоје деце, Слађан Леповић.

Ја сам овде, у преподневним часовима, већ шести дан због своје дивне деце, да би пренео господи која нам уређује животе да има макар један који није глуп у нашој земљи, који не верује њиховим лажима, обманама и манипулацијама”, каже за Србин.инфо г. Леповић и додаје:

„Ову протестну поруку не шаљем само народним посланицима у Скупштини Србије већ и свим представницима власти. Но, испред Скупштине сам јер се у овој згради доносе закони који се не поштују и не примењују, односно усвајају онакви какви јесу”.

„У протесту мора да се има континуитет. Нека свако протестује по својој савести. Ја не могу да позивам никог јер немам капацитет да организујем скупове или сличне манифестације. Овде сам сваког дана, у преподневним сатима, пола сата, до сат, пошто имам обавеза јер сам породичан човек, па не могу по цео дан, али што се каже сваког дана помало, на крају буде много”, за наш портал је закључио Слађан.

Србин инфо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here