НОГО: Ђилас и Вучић имају заједничку фирму! (ВИДЕО)

Народни посланик у Скупштини Србије Срђан Ного рекао је да постоје „разне комбинације „ између садашње власти и опозиције и изнео податак да „најближи сарадници Александра Вучића и Драгана Ђиласа имају заједничку фирму.“

Поделите:

Ного је гостујући у емисији „Недеља понедељком“ у продукцији ХелмКаста казао да је „рак рана српског друштва правосуђе“ и да „само када се уведе ред у ту сферу друштва , Србија ће моћи даље“.

„Спреман сам главом да гарантујем да бих за годину дана увео ред у правосуђе, а сматрам да 90 одсто судија и тужилаца треба склонити. И ови који раде по закону, ако штите ове што не раде по закону и ћуте и они су саучесници. Према неким грубим проценама требало би процесуирати око 4000 судија и тужилаца“, казао је Ного.

Он је казао да је његова политичка агенда „ да ови оду, а да се они не врате“.

„Доста је и Курте и Мурте. Они су сви по мени једна екипа и они морају да оду у заборав. Нити ће , по мом мишљењу још дуго Вучић бити на власти, нити ће Драган Ђилас доћи на власт, уверен сам у то. Те реалности треба да буду свесни и грађани Србије, али и Вучић и Ђилас“, рекао је Ного.

Ного је оценио да „Србији прети озбиљна опасност од миграната“ и додао да је на то упозоравао и раније.

„Уколико неко овде жели да насели милион миграната, шта ћемо ми да радимо. Замислите ситуацију да их је дошло милион и колико је међу њима бораца исламске државе, а сигурно је велики број. Ти људи немају шта да изгубе, пакао су прошли. Он и да погине нема шта да изгуби. Друго, он шта год да уради, не може кривично да одговара. Претпоставка да неко кривично одговара, јесте да имате његов идентитет. Они сви када дођу немају идентитет и сви измисле име и годину, кажу из које су земље. Прво што морате да урадите, ако изврши кривично дело је да утврдите његов идентитет, тој земљи из које он долази да пошаљете допис и тражите да ли тамо постоји такво лице или не. Замислите у Сирији која је у рату где су изгореле књиге , како ћете да добијете тај податак. Никако и никада. Значи ви не можете против тог лица да водите кривични поступак. А замислите да их буде на хиљаде“, казао је Ного и додао да „е треба заборавити да излазе подаци да је наше оружје продавано у те земље и да је то озбиљан проблем с којим ћемо се суочити“.

О овим и многим другим темама , као и о здрављу председника Србије Александра Вучића, о везама власти и опозиције, трговини оружјем , за које тврди да је „шира прича од оне која се сервира јавности“ Ного је говорио у емисији „Недеља понедељком“.

Правда

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here