Норвешка полиција: ‘Изгубили смо! Радикални ислам је преузео Осло’ (ВИДЕО)

Поделите:

 

 

 

 

Полиција у Норвешкој каже да је изгубила потпуно контролу над градом Осло због чињенице да су радикални исламисти преузели подручје

Према полицији, Грøнланд, четврт у граду Ослу, доживљава „апокалиптичне разине насиља и безакоња.”

Четврт Грøнланд у граду Ослу изгледа као Kарацхи, Басра и Могадисхуу све у једном. Људи продају дрогу отворено покрај постаје подземне жељезнице, насиље је попримило разину епидемије, а полиција углавном одустаје од провођења закона. То више није Норвешка или Еуропа, осим по стандарду живота.

Полиција је немоћна. Прије пет година, Афтенпостен, про-исламске највеће новине у Ослу, изјавиле су да постоји шеријатска опходња на том подручју, а гаy парови се нападају и тјерају са тих подручја. „Имигрант Фатима Тетоуани каже да је четврт Грøнланд више муслиманска него у Мароку.”

Жене су силоване тијеком ноћи у Ослу, а мушкарци пљачкају више него икад.

Стурла Нøствик (36) није сумњала у било какву опасност када је од пљачкаша добила ударац пиштољем по челу. То је био почетак педесет минута пакла као таоца.

У само посљедњих десет година више од 4.000 људи је било опљачкано у центру града и на подручју полицијске станице Грøнланд [имигрантски гето].

Већина пљачкаша и силоватеља су млади људи. Стурла Нøствик је била жртва пљачке број 351. у Грøнланду ове године, у истом раздобљу у којем је око педесет силовања забиљежено у Ослу. Пљачкаши играју на страх и насиље.
Полицајка из Осла шеће и објашњава сцену силовања и имигрантски хорор који већ тероризира грађане десет година

Ми смо били на у источном Ослу. Један од шефова полицијске управе говорио нам је о ономе што се овђе догодило на дочеку Нове године 2006., прије десет година, када је жена била подвргнута тешком сексуалном злостављању.

Полицијски службеник објашњава:

Оно што знамо је да је млада жена у доби од 20 ходала од тамо до овђе, лијепо ођевена, и била снимљена од стране надзорних камера. Она је ишла у смјеру Бопелла. Ријеч је о 4:00 сата ујутро. Тада долази човјек којег можемо виђети на надзорним камерама.

Човјек ју хвата трћећи и покушава ступити у контакт с њом. Она одбија. Човјек баца жену на под и почиње ју давити те јој говори да она мора имати сексуалне односе с њим, иначе она ће умријети.

Полиција у Ослу су прошла кроз сва пријављена силовања гђе жртва није знала силоватеља. Они су дали јасну перцепцију о томе тко стоји иза овакве врсте силовања.

Силоватељи су младићи из других земаља, често тражитељи азила. Они долазе често из трауматизираних земаља или земаља са различитим погледом на жене него овђе у Норвешкој.

То су инциденти повезани са трауматизираним људима и културом.

Погледајте остатак интарвјуа са полицајком.

ВИДЕО: Полиција каже да су сва силовања у Ослу на отвореном починили имигранти:

 

 

 

Новисветскипоредак

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here