НОВИ НАПАД НА СРБЕ У ХРВАТСКОЈ: Маскирани пресрели сезонског радника и “дали” му 24 часа да напусти Дубровник

Поделите:

Сезонског радника (34) из Требиња, запосленог као конобар у једном дубровачком ресторану, наводно је током ноћи напала група мушкараца

Сезонског радника (34) из Требиња, запосленог као конобар у једном дубровачком ресторану, наводно је током ноћи напала група мушкараца.

Како пише “Дубровачки дневник” позивајући се на неименоване поуздане изворе, неколико људи дочекало га је с “фантомкама” навученим преко лица, а поручили су му да има 24 сата да напусти Дубровник, што је он и учинио.

Идентитет нападача није познат, а извор тврди да се ради о члановима “Торциде”.

Портал такође наводи да се у Дубровнику прича да је конобар убоден ножем, али и наводи да се тако нешто ипак није догодило, иако су нападачи наводно имали нож.

Нападнути конобар је навијач Црвене звезде, а на руци има тетоважу навијачке групе “Делије”, коју је прикрио завојем. Младић наводно није имао никакве националистичке испаде, нити је правио проблеме било које врсте. Раније је радио и у Загребу.

Случај није пријављен Полицијској управи дубровачко-неретванској и засад нема детаљнијих информација о томе да ли је покренута истрага.

Подсетимо, ове недеље у Супетру на Брачу нападнути су српски сезонци, након што су нападачи чули неке од њих како говоре српским акцентом.

(nezavisne.com)

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here