Нови ријалити: “Јаши сви смо наши!”

Поделите:

Ријалити шоу-програми, који су у нашој земљи у експанзији задњих десет година, постаће прошлост у поређењу с оним што нас ускоро очекује.

ВИП је ексклузивно сазнао да ће секс испод јорган-планине отићи у историју, те ћемо моћи да уживо гледамо најексплицитније сцене, као у порно -филмовима.

– Озбиљна продукција, иза које стоји телевизија са националном фреквенцијом, увелико прави кастинг за нова лица која ће бити учесници новог ТВ формата под називом „Порно-ријалити“- испричао је за ВИП добро упућени извор, близак продуцентима.

У уговору ће свим учесницима стајати да морају да буду голи, да имају сексуалне односе без покривача, и то на сваких сат времена, а да се између себе договарају ко ће, када и са ким то радити – прича наш извор и открива ексклузивно детаље уговора.

Он каже да ће за овај вид забаве заљубљеници порно-садржаја, морати да плате како би гледали оно што су продуценти овог ријалитија осмислили.

– СМС-ом ће се обављати плаћање, тако да, свако ко жели да гледа „Порно-ријалити“ за то ће морати да издвоји одређену цифру. Да би учесници, односно, порно-глумци, зарадили позамашни хонорар за егзибиције које се од њих очекују, продуценти ће тај садржај морати да наплаћују. Неће бити бесплатан – каже саговорник за ВИП.

Главно промо лице овог потпуно новог ријалити формата у нашој земљи, али и у свету, како смо сазнали, биће Ненад Маринковић Гастоз.

– Са Гастозом се у најстрожој тајности одвијају преговори, али се о томе до даљег за јавност неће говорити. Није још познато да ли ће он само промовисати овај формат, или ће се наћи у улози водитеља, те учесника истог – завршава наш извор.

Према досадашњим плановима, овај ријалити шоу-програм требало би да угледа светлост дана већ средином наредне године, када ће се завршити емитовање „Задруге 2“ и „Парова“.

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here