Новинар исмејао Скота и скотове: Прими и мене међу издајнике, нисам шугав (ВИДЕО)!

Поделите:

Новинар и председник организације „Изворна Трећа Србија“, Томо Ловрековић, организовао је јуче несвакидашњи перформанс испред америчке амбасаде: он је уприличио „штрајк преждеравањем“ све док амбасадор Кајл Скот не прими и њега, како је рекао, међу „издајнике као што су Јанковић, Јеремић, Бошко Обрадовић, Динко Грухоњић и други на платном списку те амбасаде“. Он се испред амбасаде појавио са неколико флаша жестине и залихама хране, истичући да ће ту остати колико год треба.

– Не мора уговор за стално, као код оних које је угурао у скупштину на силу попут Бошка или згрченог Јанковића, могу и неки привремено-повремени послови, чисто да се преживи, да капне који динар. Што су други издајници и радници у Скотовој параорганизацији бољи од мене, па нисам шугав – рекао је Ловрековић, који је у амбасаду предао медицинску документацију којом потврђује да није шугав, као и ЦВ, „чисто да Скот има увид у способности“.

– Свестан сам да на овај начин угрожавам своје здравље, прети ми холестерол, обољење јетре, али ћу истрајати колико треба. Штета што Сорош нема канцеларију овде, покуцао бих и на његова врата, чуо сам да је дарежљивији, прича се по издајничким круговима – додао је Ловрековић.

Иначе, њега је подржао и повереник СНП 1389 за северну Србију, Михаило Јањић, који је истакао да овај перформанс није само симболичан, већ на жалост указује и на устаљену праксу у Србију.

– Надам се и верујем да у Србији више не функционише систем где директиве стижу из зграде америчке амбасаде, а неопходно је да се више никада не дозволи, као што је то било годинама, да се о држави одлучује из ове или било које друге стране зграде – рекао је Јањић.

НАЦИОНАЛИСТ

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here