ОБНОВИО БИ ДУШАНОВО ЦАРСТВО: Али прво Бог да се јави Вучићу и каже му да постави Мирољуба за премијера!? (ВИДЕО)

Поделите:

Више од 2.000 људи прексиноћ је у новобеоградској Хали спортова с одушевљењем пратило предавање „Битка за здраву Србију“ др Мирољуба Петровића, оснивача Центра за природњачке студије и популатног видео колумнисте. Др Петровић је између осталог позвао присутне да му помогну да постане премијер, али на “библијски начин”.

Више од 2.000 људи окупило се да чује како Србија може да победи у „Бици за здраву Србију“.

Петровић је поручио да у здравој Србији неће бити потребе за пензијама, здравством и просветом који се финансирају од новца који Влада Србије позајмљује од страних банака, него ће јака и здрава породица преузети одговорност за здраву државу, баш као у време цара Душана.

– Синови ће бринути о старим родитељима, а не старачки домови и пензиони фондови, добрим законима ће се људи подстицати да чувају своје здравље и болесних неће бити, док ће они који се трују и дрогирају морати сами да плаћају своје лечење – поручио је окупљенима др Мирољуб Петровић и додао:

– Родитељи ће учити децу да раде или ће их слати на обуку код добрих стручњака да се науче да раде и покрећу приватан посао. А да би се то десило, потребно је да се одмах крене са применом добрих принципа и закона у својим животима и породицама.

Мирољуб Петровић је потом у једном тренутку обелоданио да је присутне између осталог позвао и како би саопштио намеру да постане премијер Србије.

Он сматра да ће, уколико омладина буде почела да живи морално и у складу са библијским учењима, настати потребна критична маса за обнову Душановог царства. Према његовим речима, он може да постане премијер на начин као што је Јосиф постао управник краљевства у Египту пре 4.000 година – да се Бог јави у сну владару државе и „убеди га“ да за премијера постави свог човека.

Онда је Петровић импровизовао могући разговор са председником Србије у таквим околностима.

Предавање је, по старом обичају, завршено песмом уз гусле, док су у најави предавања учествовали етно појац Мара Сандић и здравичар Вукојица Сандић.

Извор: Националист

Поделите:

4 Коментари

 1. Bam,bam,bam,pod noz,bato…i tropa.
  Poceo zestoko,imao pola miliona pregleda na ju tubu…
  Ali,sluzba ga prizemlji,POSTAO OPASAN ZA DRUSTVO,NA VLASTI…mnogo bre publike okuplja…
  Otpreme ga u ruke Maricu,(isti je zvao Preletacevica u rijaliti…ovaj ga zaobisao),Maric ga na svoj nevaspitan brutalan nacin,provuce kroz neki jutarnji program,izbljuje se na sve njegove teorije…
  Pa ga Informer “unapredi” I blogera-kolumnistu…
  I trt…ODE DOKTOR U CABAR.
  Ne moze I masa I vlast,ILI MASA ILI VLAST,DOKTORE.
  Nije primetio da je njegova prica zavrsena,a mozda I jeste,ZAKAZAO HALU,kao Baja mali Knindza,mislio tribine imaju 3500 ,plus parket 1500,bice 5000 …
  PARTER JE IMAO NULA STOLICA I NULA POSETILACA a na tribinama,svaka treca stolica, u najboljem slucaju popunjena…sto je 1000-1500 ljudi.
  Sledeci put ce imati 50 ljudi…JER JE OBMANUO NAROD.
  DOKTOR PRELETACEVIC.
  I TU MU JE KRAJ,OSIM AKO MU REZIM NE POSALJE AUTOBUSE LJUDI…
  I kako objasniti dve “produkcije” na ISTOM ZADATKU-TV Balkan info I INFORMER…
  Ko nastupa na TV Balkan info,NE MOZE NI NA JEDNOM MEDIJU ZA NACIONALNOM FREKVENCIJOM…
  JEDINO DOKTOR BAM,BAM,BAM MOZE,NA OBA MEDIJA?
  NE MOZE DOKTORE NA DVE STOLICE.
  Zato je I trazio mesto u vladi…OPREDELIO SE COVEK.

  • Manipulatorcina koja prica iskrivljeno o veri, iskrivljeno o drzavi, iskrivljeno o nacinu ishrane….drzak i bezobrazan manipulator a verovatno i sektas, samo to dobro krije. Najblizi subotarima, nista pravoslavno nema u njegovoj prici.

 2. Neverovatno da ovaj “doktor filozofije” govori ovakve idiotarije i gluposti, doduše na (pomalo) simpatičan “uličarski” (kafanski što bi se reklo) način, ali je apsolutna, totalna glupost! Doktor filozofije bi ponovo zavio Srbiju u “mračni” (srednji vek) gde bi lopovi. pederi i pedofili kao što su Irinej Gavrilović, i njegove već “poznate vladike”(Pahomije i Kačavenda) vladali Srbijom a antički filozofi, demokrate ponovo “skrajnuti” u strano za par stotina godina do neke nove demokratske “renesanse”!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here