ОБРАЋАЊЕ ОРГАНИЗАТОРА ПРОТЕСТА ИСПРЕД ПИНКА: Отказано окупљање, ево шта су нам спремали (ВИДЕО)

Поделите:
Лидер покрета “Живим за Србију” Јована Стојковић поднела је јуче изјаву полицијској станици Савски венац у којој тражи да се скуп откаже данашњи протест испред ТВ Пинк, јер се “боји убачених статиста који би изазвали неред”.

У видео обраћању поводом отказивања протеста она је навела да су организатори имали сазнања да је власник ТВ Пинк Жељко Митровић организовао људе који ће изазвати инциденте, а да мали број редара са којима они располажу не могу то да спрече.

– Екипа Жељка Митровића, или већ екипа блиска власти, изнајмила велики број статиста који би били убачени у наше редове и који би изазвали неки инцидент а који би дао повод полицији да реагује – рекла је она.

Као додатни разлог за отказивање она је навела јучерашња дешавања у Бањалуци и страх да би и њихово окупљање и планиране провокације била доведена у везу са дестабилизацијом Републике Српске.

Meђутим, лист Новости тврди да је дошло до сукоба међу организаторима протеста око даљег начина борбе против режима и да је то прави разлог отказивања протеста.

Правда

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here