Обрадовић упао у Глишићев кабинет, претучена одборница

Поделите:

Након упада у Парламент председнице парламента Маје Гојковић, Двери настављају са насилничким понашањем, овог пута на локалу.

Председник општине Младеновац Владан Глишић саопштио је да је лидер Двери Бошко Обрадовић изазвао инцидент у згради општине, где је требало да буде одржана редовна седница локалне скупштине. Том приликом повређена је одборница групе “Бели само јако” Јована Илић, а Глишић тврди да су Обрадовић и његови људи ударали жену песницама.

Редовну седницу Скупштине општине Младеновац, започету у четвртак и прекидану у више наврата, обележила је атмосфера из парламента на Тргу Николе Пашића, а главни актер био је председник Двери Бошко Обрадовић, који је намеравао да присуствује седници у својству члана скупштинског одбора за рад и социјална питања.

На седници се, иначе, очекивало усвајање Локалног акционог плана о унапређењу положаја миграната, а Двери у Младеновцу се већ годинама противе наводном плану да се у касарни “Мала Врбница” направи прихватни центар за мигранте.

Према писању Блица, радници локалног комуналног предузећа онемогућили су улазак Обрадовића у скупштинску салу, те је он отишао у кабинет председника Владана Глишића, а потом су њих двојица у холу наставили расправу, што је ометало рад одборника, па је седница прекинута, па настављена, касније увече, да би на крају била дефинитивно одложена.

Председник општине Глишић осудио је понашање функционера Двери и њиховог лидера Бошка Обрадовића, који су, како наводи у саопштењу, изазвали инцидент у згради општине у којем је повређена одборница групе “Бели само јако” Јована Илић.

Глишић је рекао да су Обрадовић и његове присталице у згради општине Младеновац “ударили на жену песницама и непримереним вандалским понашањем”.

Глишић каже и да је Обрадовић покушао да обмане грађане Младеновца ширећи лажи о колективном центру за тразиоце азила, Српској напредној странци и Александру Вучићу.

– Најоштрије осуђујемо насиље коме свакодневно прибегавају Двери и очигледан анимозитет и бес који испољавају, пре свега, према женама. И док се СНС залаже за стриктно поштовање закона и кажњавање свих насилника који подигну руку на жену, Двери песницу и насиље виде очигледно као легитиман вид полтичке борбе – навео је Глишић.

Он је додао да је први човек Двери са Срђаном Ногом и Зораном Радојичићем, како каже, “попут лопова” ушао у зграду општине на споредни улаз.

 

 

Танјуг

Поделите:

2 Коментари

 1. Ово је подметачина јер је дотична изјавила да је нико није ударио. Постоји и снимак.
  Очигледно је да “герилска борба” Бошка жестоко нервира.
  А и ово са женама је провидно. Имате случај испред Пинка (доказано подметачина-лаж), случај Маја Гојковић (опет доказано подметачина-лаж), случај одборнице у Младеновцу (опет подметачина-лаж).
  Колико можемо да видимо власт користи Гебелсовске методе (сто пута поновљена лаж постаје истина).
  То је и разумљиво за Српску Националсоцијалистричку Странку. Неће ивер далеко од кладе.
  Фашизација Србије је далеко одмакла.
  Фирер се не скида са телевизије.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here