Обрт у вези кривичне пријаве против родитеља и јавних личности (Видео)

Поделите:

У  медијима је доста простора дато кривичној пријави против јавних личности и других лица које се противе обавезној вакцинацији. Оно са чиме уредници нису упознати је то, ко заправо подноси пријаву. Један од два покретача пријаве је Владимир Цимерман, вођа групе ботова под називом Шр Слађана Велков, а који је већ кажњен са 50.000 динара од стране Одељења за високотехнолошки криминал због угрожавања безбедности. Група се представља као „забринути родитељи“.

Од досијеа, више забрињава његов еугеничарски став према деци са посебним потребама, а по којем постаје озлоглашен на друштвеној мрежи на којој ординира. Медијским кућама није познато да заправо дају подршку агенди ситног криминалца, чија је брига за здравље деце Србије толика, да би своје оставио у установи, уколико не би било савршено, а туђу са Доун синдромом јавно проглашава шкартом и шаље „под мач“.

Његове изјаве постају „популарне“ по злу, и сарадња са истим се може јако лоше одразити на репутацију новинара и кућа од којих добија простор и подршку. Поменути није лекар, како су медији саопштили, већ хотелијер без запослења.

Васељенска

Поделите:

1 коментар

  1. Tog majmuna Владимирa Цимерманa treba dobro izlemati, prebiti mu obe noge da najmanje 3 meseca lezi nepokretan u postelji. Neka mu onda oni koji su ga to podgovorili i placali mrezu botova (a to su svakako necasni i prljavi lekari, pripadnici farmakomafije) nadoknade stetu i plate lecenje. Tu su svakako i druge strukture iz aktuelne vlasti koje su sprecavale otkrivanje identiteta tog kriminalca.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here