Очајнички потез другосрбијанаца и Григоријевих ботова: Смета им добар однос Амфилохија са Београдом

Поделите:

Грдан проблем за несрбе, грдан! Сада би антисрпски медији некако да подгреју сукоб на овој релацији јер им тренутно стање не одговара, али не знају како то да изведу, па објављују ,,хронологију сукобa”. Као да су ривалитети, медијске прозивке ради боље погодбе и остали ,,сукоби” нешто сасвим ново и никад нигде виђено на моћним позицијама. Наравно, увек има будала које ће се ложити.

Да подсетимо, исти медији и раније су форсирали Ђеда. Не зато јер желе срећу Црногорцима јер да желе – не би истовремено били за Мила, него да би поделили СПЦ. То је ваљда свима јасно. Молим вас, Кубата је подржала организација Жене у црном, шта више рећи? Дакле, управо из разлога који су сами индиректно навели, а то је да ослабе српски утицај и издигну се преко дела Цркве као нова опозициона сила на либерашким подешавањима која би под вођством (не знам која би му титула тад била) Григорија и окриљем неке нове лабаве Цркве под своје скуте окупила све оне неснађене, збуњене и неодлучне несрбе. Грађанере, комунисте, сектор невладиних, кесићевце и сличан крш, али тај крш имао би бројност и свакако би био претња која би натерала пробуђено Српство да спласне.

И док би у Србији због великог броја идиота и заговорника споредних брига (ИЗПАЛА КОЦКА НА СКАДАРЛИИ РЕВОЛУЦИАААА) лако било наметнути Григорија јер толико су оперисани од памети да трче за сваком будалом која викне ,,УА ВУЧИЋ” и можемо само да наслутимо како би тек били очарани једним лепим и елоквентним немачким шпијуном. Још немачким! Немац кад направи, еј! То се већ и види, ево баш скоро једна писала еротски чланак о Григорију за исти овај портал Nova S.

У Црној Гори, доста склонијој традицији, не би било могуће наметнути неког фенси Гришу, па су рачунали на Амфилохија који би се у одређеном моменту ујединио са Гришом и прилепио свој верни народ уз те несрбе. Ипак, Амфилохије је мудар играч који деценијама плива, а сада је у Црној Гори на врхунцу моћи и може му се да буде плејмејкер, а не некакав Гришин посилни. Неслагања јесте било и биће јер то су високи положаји, али ни Амфилохије ни Вучић нису будале и одиграће онако како је за њих најбоље, а срећом и за нас Србе јер нам се интереси око овога поклапају.

Тако да ће се упркос тежњи и жељи србофоба ипак десити следеће, а то је да ће односи Амфилохија и Вучића бити све срдачнији. СПЦ, Иринеј, Амфилохије, Вучић…све ће то постати једна струја, односно већ јесте. Очекује се и продор српског капитала у Црну Гору која се сада налази у челичном стиску Милових дугова и која би, да није српског капитала и Амфилохијевог виртуозног стратешког умећа морала бити растргнута од шиптарских и усташких хијена због празне касе.

То се неће догодити. Србија ће помоћи Црној Гори и она неће бити вечно на коленима, пошто је то жеља оних који је сада бране од ,,злих Срба”. Нема разлога за бригу. Антисрпске структуре нека се надају. Надају се већ годинама и желим им да наду не изгубе никад. Нека им вечно траје.

Никола Петровић

Грдан проблем за несрбе, грдан! Сада би антисрпски медији некако да подгреју сукоб на овој релацији јер им тренутно…

Posted by Владика Никола Петровић on Субота, 26. септембар 2020.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here