ОД МАРТА МЕСЕЦА ТЕХНИЧKИ ПРЕГЛЕД И РЕГИСТРАЦИЈА ЗА БИЦИKЛЕ ???

Поделите:

Питамо се питамо ….

На последњој седници скупштине владе усвојен је закон по коме ће сви власници бициклова плаћати годишњу регистрацију. Kако су истакли на седници приметан је пораст броја бициклова на улицама широм наше земље. Из тога следи да је потпуно природно да се уведе регистрација и ових превозних средстава.

Бициклови ће поред регистрације сваке године морати да пређу и технички преглед у
специјализованим установама. На прегледу ће се детаљно гледати стање бицикла и гума. У случају изгребаних налепница, корозије, гума које су крпљене више од два пута бицикл неће добити потребан сертификат. Такође, уколико се на бициклу пронађу делови који нису фабрички за тај модел ни тада неће моћи да пређу технички преглед.

Цена полисе осигурања која ће се плаћати на годишњем нивоу тек треба да се утврди према посебном каталогу. Из удружења возача бициклова Србије најавили су жалбу са циљем да се уведе трајна регистрација ових превозних средстава. Закон ступа на снагу марта месеца 2019. године.

п.с. Сви ликови, места и догађаји су измишљени. Свака сличност са истинитим ликовима и догађајима је случајна. Овај чланак служи само једној сврси а то је забава кроз сатирични поглед на данашњицу.

Инфо: ФБ ЛаГалачке вести

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here