OGLASIO SE PALMA: SAMO JEDNA REČENICA – Ana Brnabić nije moj premijer!

Podelite:

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić nije njegov premijer
– Samo jedna rečenica. Ana Brnabić nije moj premijer – rekao je kratko Marković za agenciju Beta.
Marković je ranije rekao da JS neće glasati za premijera i Vladu na čijem je čelu osoba koja nije domaćin, nema dece, međunarodnu popularnost i kontakte.
PRVA IZJAVA ANE BRNABIĆ KAO PREMIJERKE SRBIJE: Čast je služiti svojoj zemlji!
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare predložio je Anu Brnabić za mandatara za sastav nove vlade, poručivši da je dobio uverenje da ona može obezbediti podršku većine poslanika u Skupštini Srbije.

Informer

Podelite:

2 Komentari

  1. Kada Palma to kaze, onda je Palma Palma.Uostalom, zar bi Palma bio Palma da nije Palma; pa, samo Palma zna da je Palma Palma. I zato: u drzavi imenom Palma samo Palma nosi resor Palma. Palma je nosivi resor Palma drzave i zato: svaki palmatar- narodski: mandatar- palmu daje Palmi. Palma ne bi bio Palma kada ne bi prihvatio Palmu, jer: drzava ne bi bila Palma da nije Palmi. Od sada: svi pod Palmu- eno, vidim Palmu : obnasa resor Palma i kune se- Nema boljeg mandatara od palmatara i boljeg resora od Palminog Palme!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here