Оговарамо као старе бабе, трачаримо и размењујемо сличице: Ево како Бора Чорба и Коштуница убијају дане!

Поделите:

Певач Рибље чорбе открива како се он и бивши лидер ДСС забављају.
Фронтмен Рибље чорбе, певач Бора Ђорђевић каже да се повукао из политике када је то учинио и некадашњи председник ДСС Војислав Коштуница али да су њих двојица и даље наставили да се друже.
Бора се подсетио и тих избора када ДСС није прешао цензус.
„Жао ми је што се странка распала из личних амбиција појединих. Жао ми је брате што су лажирали изборе. Ми смо имали својих 8 посто. То нам је јављено са врло високог места негде поподне. Дејством страних амбасада после бројања гласова спали смо на 3,5 посто. Нисмо имали цензус. Тог момента се Воја разочарао и повукао“, рекао је Бора Ђорђевић у интервјуу за Балкан инфо.

На питање да ли се и даље виђа и чује са Коштуницом, Бора каже:
„Како не. Нас двојица оговарамо и трачаримо ко старе бабе. Нисмо се скоро видели али размењујемо поруке и сличице и завитлавамо се. Јако нам је добро“.

Поделите:

1 коментар

  1. „Jako im je dobro“ Naravno, nikakvo čudo! Obadvojica su rođeni i živeli u lopovskom sistemu koji su zahvaljajući svojim roditeljima (koji su bili povlašteni činioci tog sistenma) dobro iskoristili, inače (navodno i formalno) „kritičari“ istog. „Alternativci“, ustvari oportunisti i lopovi i (naravno) dOZNAši, DBeovci, doušnici, žbirovi i špijuni, i obezbedili se!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here